09-06-2014, 08:45 PM
(09-06-2014, 08:28 AM)'parinaz amn' نوشته: سلام احمد جان،ممنون از پاسختون. من در دانشگاه فنی و حرفه ای در کرمان کاردانی رو گذروندم و بیشتر فکر میکنم کم کاری خود دانشگاه هست که این اتفاق میوفته،چون به من گفتن که مدارک ورودی 78 تازگی مدارکشون آماده شده!!! من میخوام بدونم اگر بخوام مدرکم رو بخرم این پروسه سریعتر میشه؟ خودم میتونم مدارکم رو ببرم و تاییدیه بگیرم؟ این رو هم بگم که من هنوز اول راه هستم و دارم مدارکم رو جمع میکنم برای پذیرش گرفتن?
سلام.برای شما همون روشی که گفتم باید انجام بشه و ظاهرا در آموزشکده شما کارمندای بی مسئولیت و البته ناشی وجود دارند. چاره ای نیست و باید خودتون برید دنبالش.از رییس دانشکده یا آموزشکده شروع کنید که باهاتون همکاری کنن.دیدن مسئولین چنین دانشگاه هایی کار ساده ای هست،اینجوری شاید کارتون زودتر راه بیفته. نهایتا متذکر میشم که روال صدور دانشنامه اینجوریه که اول باید گواهی موقت صادر بشه و از تاریخ صدورش حداقل 6ماه بگذره،بعدش اون فرم ها .... تحویل آموزشکده داده میشه و بصورت نرمال ظرف دو ماه دانشنامه صادر میشه و میتونید برید بگیرید حالا شهرستان شاید کمی بیشتر بشه ولی نهایتا باید در سه چهار ماه دانشنامه رو بگیرید و وارد مرحله تایید وزارت علوم و ... بشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم