04-07-2014, 11:43 PM
(04-07-2014, 11:01 PM)'saaaaam' نوشته:سلام بر شما دوست خوبم
من چون کارم جوریه که با انواع گوشی سر و کار دارم می خوام یک پیشنهاد بدم!
huawei نخر چون اولا برند چینی هست و تا انجا که من میدونم با سیستم مخابراتی ایران مچ هست و ثانیا امکانات ایفون و کیفیتش اصلا قابل مقایسه با این گوشی های چینی نیست
پیشنهاد من این هست که بجای یک ایفون نو مثلا 5s که حدود 2300 هست یک دست دوم ولی تمیز پیدا کنی و حدود 1500 بخری ! من حدود 6 ماه هست ایفون دارم خدایش با گوشی قبلی که سامسونگ اس 3 و قبل از اون نوکیا ان 8 بود قابل قیاس نیست
هیوای هم پیشم میارن اکثرا هنگ میکنه کلا گوشی های اندرویدی هنگ در برنامه روزانشون نباشه باید تعجب کرد!
بهر حال سفر بی خطر
شاد باشی دوست خوب
سام عزیز ممنون از راهنماییتون.
همونطور که خودتون بهتر از من میدونید مواردی که اسم بردم تو هواوی قویتر از آیفونه، مثلا آیفون دو هسته ایه ولی هواوی 4 هسته ایه، سرعت پردازنده آیفون 1.3 گیگاهرتزه ولی مال هواوی 1.5 گیگه و شاید یکی دومورد دیگه..... پس به نظر شما این موارد زیاد مهم نیستن و زیاد نباید ملاک قرار دادشون؟
همونطور که خودتون بهتر از من میدونید مواردی که اسم بردم تو هواوی قویتر از آیفونه، مثلا آیفون دو هسته ایه ولی هواوی 4 هسته ایه، سرعت پردازنده آیفون 1.3 گیگاهرتزه ولی مال هواوی 1.5 گیگه و شاید یکی دومورد دیگه..... پس به نظر شما این موارد زیاد مهم نیستن و زیاد نباید ملاک قرار دادشون؟