07-07-2014, 03:14 PM
1- دانشجوها نمی تونند نامزد خودشون رو به آمریکا ببرند ولی شهروندهای آمریکا می تونند برای نامزد خارجی خودشون درخواست ویزا بدن. دانشجوها می بایست حتما عقد کرده باشند که بتونند همسر خودشون رو تحت ویزای F2 به عنوان همراه به آمریکا ببرند (یا هم که بعدا بهشون ملحق بشن).
اینکه میگین کل خانواده شون در کالیفرنیا زندگی می کنند یک مقدار شانس گرفتن ویزای دانشجویی ایشون رو کاهش میده مگر اینکه خودشون هم اقامت داشته باشند و نیازی به ویزای دانشجویی نداشته باشند.
2- برای رشته های هنری داشتن سوابق کاری اثبات شده که معمولا در قالب ارائه آلبوم نمونه کار یا موارد مشابه صورت می گیره خیلی در گرفتن پذیرش اثرگذار هست. این نوشته رو بخونید و اگر در مورد شانس پذیرش سوال داشتین لطفا در همون تاپیک مطرح کنید..
اینکه میگین کل خانواده شون در کالیفرنیا زندگی می کنند یک مقدار شانس گرفتن ویزای دانشجویی ایشون رو کاهش میده مگر اینکه خودشون هم اقامت داشته باشند و نیازی به ویزای دانشجویی نداشته باشند.
2- برای رشته های هنری داشتن سوابق کاری اثبات شده که معمولا در قالب ارائه آلبوم نمونه کار یا موارد مشابه صورت می گیره خیلی در گرفتن پذیرش اثرگذار هست. این نوشته رو بخونید و اگر در مورد شانس پذیرش سوال داشتین لطفا در همون تاپیک مطرح کنید..
(07-07-2014, 02:22 PM)'azadehhh' نوشته: سلام ممنون که جواب سوالم رو میدین. من 2 تا سوال داشتم.
1.نامزد من به تازگی از یکی از دانشگاههای کالیفرنیا پذیرش گرفته،میخواستم ببینم بهتر ماعقد کنیم یا همینطوری نامزد بمونیم و نامزدم بره کالیفرنیا و برای بردن من اقدام کنه؟ یا اصلا راهی هست که هردو باهم بریم؟.در ضمن کل خانواده مادرشون تو کالیفرنیا زندگی میکنند.
2 .من فارغ التحصیل رشته کارشناسی بافت فرش از دانشگاه یزد هستم با معدل 14:-D. نمره زبان هم ندارم،2 سال تو بهترین شرکت فرش ایران کار کردم و سابقه تدریس فرش در قسمت فرهنگی یک شرکت معتبر رو داشتم .میخواستم ببینم شانس گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاههای کالیفرنیا رو دارم بدون فاند، توی یکی از رشتهای هنر؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -