(12-07-2014, 05:55 AM)'alimoslemi' نوشته: دوستان من حسابم بانک صادراته
اصلا از کجای بانک یا چه جور شعبه ای من باید نسخه انگلیسی رو بگیرم که نیاز به وزارت خارحه و اینا نباشه
من پنجشنبه 17 جولای نوبت دارم(از امروز شنبه 21تیر 5 روز دیگه) سه شنبه میرم ارمنستان
فقط به این بانکی هر چی میگم نمیفهمه چی میخوام و آخرش هم فارسیش رو بهم داد
ار شعبه خاصی باید درخواست کنم؟
بعد از مدتها یه سری زدیم به فروم باز به مشکلی برخوردیم که خودمون دقیقا باهاش مواجه بودیم!
دوست عزیز امیدوارم مشکلت رو حل کنم.
دقیقا این اتفاق واسه من افتاده. هیچ وقت نیاز به هیچ مهری غیر از امضا و مهر بانک نیست. شما همین امروز شنبه دو کار میتونید بکنید:
1- به احتمال قوی شعبتون ارزی نیست درسته؟ پس برید یه شعبه ارزی پیدا کنید بگید براتون نامه انگلیسی بدن که در فلان شعبه با کد فلان پول دارید و کامل مینویسن با جزییات. فقط مدرک دستتون باشه که در اون بانک پول دارید.
2- وگرنه هیچ شعبه ای قبول نکرد ناچارید حسابتون رو برای چند روز انتقال بدید به بانک دیگه یا شعبه ای که این کار رو میکنه. فقط 5000 تومان پول میگیره!
البته گزینه دیگری هم هست که ریسکی هستش اونم ترجمه نامه هست به انگلیسی توسط مترجم رسمی که من فقط شنیدم!
گزینه اول صددرصد شدنی هستش فقط سعی کنید سریع اقدام کنید.
نگران نباشید.
فقط یه نکته: اگر دانشجویی میرید مواظب باشید که حساب نباید به اسم خودتون باشه.
بااحترام
دوست عزیز امیدوارم مشکلت رو حل کنم.
دقیقا این اتفاق واسه من افتاده. هیچ وقت نیاز به هیچ مهری غیر از امضا و مهر بانک نیست. شما همین امروز شنبه دو کار میتونید بکنید:
1- به احتمال قوی شعبتون ارزی نیست درسته؟ پس برید یه شعبه ارزی پیدا کنید بگید براتون نامه انگلیسی بدن که در فلان شعبه با کد فلان پول دارید و کامل مینویسن با جزییات. فقط مدرک دستتون باشه که در اون بانک پول دارید.
2- وگرنه هیچ شعبه ای قبول نکرد ناچارید حسابتون رو برای چند روز انتقال بدید به بانک دیگه یا شعبه ای که این کار رو میکنه. فقط 5000 تومان پول میگیره!
البته گزینه دیگری هم هست که ریسکی هستش اونم ترجمه نامه هست به انگلیسی توسط مترجم رسمی که من فقط شنیدم!
گزینه اول صددرصد شدنی هستش فقط سعی کنید سریع اقدام کنید.
نگران نباشید.
فقط یه نکته: اگر دانشجویی میرید مواظب باشید که حساب نباید به اسم خودتون باشه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.