زبان فرانسه طوری هست که ابتدا باید یک حداقل هایی رو یک کسی بهتون یاد بده (از نظر تلفظ، صرف فعل، مذکر و مونث و غیره) و بعد از یک سطحی (دست کم 3-2 ترم) خودتون می تونید با منابع دیگه اون رو بهبود بدین و به سختی میشه کسی از صفر خودش اون رو شروع به یاد گرفتن کنه. پیشنهاد می کنم برای آشنایی با برخی اصطلاحات ویدئوهای آموزشی Ma France رو که برای سطح مقدماتی هستند رو نگاه کنید ولی وقتی کلاس ها رو رفتین دوباره برگردین نگاهشون کنید. اگر 4-3 ترم بتونید ممارست کنید و ادامه بدین تا قواعد و اصول اولیه اش رو یاد بگیرید از اون به بعدش دیگه به تدریج ساده میشه و بیشتر باید دایره واژگان تون رو زیاد کنید و روی مهارت های شنیداری وقت بگذارید.
(18-07-2014, 11:13 PM)'juve1897' نوشته: سلام دوستان
من تازه اول راه هستم و میخوام قبل از شروع کلاس ها ، خودم زبان فرانسه رو شروع کنم ، ممنون میشم کتاب خود آموزی فارسی رو بهم معرفی کنید که راه بیوفتم ...
با تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -