(20-07-2014, 10:56 PM)'MinaKiani' نوشته: سلام!
ممنون می شم راهنمایی م کنید!
من ورودی 85 لیسانس بودم و تا الان 4 سال از فارق التحصیلی م گذشته و می خواستم با سابقه کار مدرکم رو آزاد کنم.
اما تو یکی از بندهای اطلاعیه نوشته "سابقه ی کار همزمان با تحصیل در مقاطع بالاتر روزانه قابل قبول نیست". فوق م رو هم همون دانشگاه صنعتی اصفهان خوندم.
این چقدر جدی ه؟!
سابقه ی بیمه هم سه سال دارم (از سال 90 تا الان)، با این هم نمی شه کاری کرد؟؟؟
سلام.جدی که هست! فارغ التحصیلای روزانه دولتی نمی تونن مدرکشون رو با سابقه بیمه حین تحصیل ازاد کنن. اگر بیمه مال 90 هست خوب میتونید استفاده کنید دیگه!! آخه 89 لیسانس گرفتین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم