17-12-2013, 07:05 PM
(12-12-2013, 06:13 PM)'eghtesadilam' نوشته: سلام
من دوره کارشناسی ام در رشته اقتصاد در دانشگاه ایلام با معدل 13.44 به پایان رساندم. اکنون در دانشگاه بوعلی مشغول تحصیل هستم. مسلط به تمام نرم افزارهای رشته و نیز بسیاری از نرم افزارها هستم . از ابتدا به انیمیشن و گرافیک علاقه داشتم به این دلیل زیاد در اقتصاد وارد نشدم . اکنون باید چه کاری انجام بدهم تا شانس گرفتن فاند از دانشگاه های آمریکا و کانادا را داشته باشم .ضمنا به اکثر فرایند روش تحقیق و اقتصادسنجی روز دنیا مسلط هستم ؟
با تشکر
سلام
این خیلی خوبه که نرم افزار بلد هستید و خیلی میتونه کمکتون بکنه...
به خاطر معدل پایینتون توی لیسانس یکم شانستون کم میشه و میتونید ایم مشکل رو با یه تز خوب توی ارشدتون جبران کنید...
حتما و حتما از همون نرم افزار هایی که گفتید توی تزتون استفاده کنید و مقاله ازش در بیارید... اینطوری در آینده شانستون بالاتر خواهد رفت برای گرفتن فاند...
اقتصاد سنجی به خاطر ریاضی بودنش اصولا موضوع خوبیه و سعی کنید توش نمونه کارِ خوب داشته باشید... اگه توی تزتون استفاده کنید که چه بهتر...
موفق باشید
این خیلی خوبه که نرم افزار بلد هستید و خیلی میتونه کمکتون بکنه...
به خاطر معدل پایینتون توی لیسانس یکم شانستون کم میشه و میتونید ایم مشکل رو با یه تز خوب توی ارشدتون جبران کنید...
حتما و حتما از همون نرم افزار هایی که گفتید توی تزتون استفاده کنید و مقاله ازش در بیارید... اینطوری در آینده شانستون بالاتر خواهد رفت برای گرفتن فاند...
اقتصاد سنجی به خاطر ریاضی بودنش اصولا موضوع خوبیه و سعی کنید توش نمونه کارِ خوب داشته باشید... اگه توی تزتون استفاده کنید که چه بهتر...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز