24-07-2014, 02:02 PM
سلام.من سرباز ناجا هستم.5 ماه خدمتم در تهران.به خاطر مشکلاتی که داشتم رفتم دکتر و دستور بستری من رو در بخش اعصاب و روان داد و من هم از طریق یگانم برای بستری به بیمارستان امام سجاد معرفی شدم.12 روز در بخش اعصاب و روان بستری شدم.روز ترخیص خلاصه پرونده دادن که تشخیص رو MDD و 2 هفته استراحت در منزل با دارو و بعد خودشون من رو معرفی کردن به شورا.حالا چند تا سوال دارم.یه تیم 6-7 نفره روان پزشک بودن که می گفتن همین ها در شورا هستن.
بیمارستان امام سجاد و ولیعصر که توش شورا برگزار می شه همین ها هستن اما من رو معرفی کردن به شورای منطقه ای پزشکی ستاد ناجا.اولا کجاست؟ چرا من رو به اونجا معرفی کردن؟آیا همین دکتر ها اونجا هم هستن؟ با توجه به تایید پزشکای خودشون(که خیلی سخت گیرن) احتمال معاف شدنم چقدره؟ توی همین شورا تکلیف معلومه یا دوباره جاهای دیگه هم باید برم؟ممنون می شم راهنماییم کنید.
ببخشید طولانی شد خیلی ولی اضطراب دارم
بیمارستان امام سجاد و ولیعصر که توش شورا برگزار می شه همین ها هستن اما من رو معرفی کردن به شورای منطقه ای پزشکی ستاد ناجا.اولا کجاست؟ چرا من رو به اونجا معرفی کردن؟آیا همین دکتر ها اونجا هم هستن؟ با توجه به تایید پزشکای خودشون(که خیلی سخت گیرن) احتمال معاف شدنم چقدره؟ توی همین شورا تکلیف معلومه یا دوباره جاهای دیگه هم باید برم؟ممنون می شم راهنماییم کنید.
ببخشید طولانی شد خیلی ولی اضطراب دارم