25-07-2014, 10:31 AM
معدل تون خیلی خوبه و در صورتی که نمره زبان خوبی در حدود آیلتس 7.0 یا بهتر بیارین نباید مشکل چندانی پیش رو داشته باشید. البته دانشگاه تورنتو متقاضیان زیادی داره و بهتره چند تا دانشگاه دیگه رو هم در نظر داشته باشین. مواردی که معمولا باعث به طول انجامیدن پروسه پذیرش میشه شامل دو دسته میشن. دسته اول اونهایی که قبل از ویزا هستند مثل آماده شدن برای امتحان زبان (آیلتس یا تافل)، آماده شدن برای آزمون هایی مثل GRE که برای خیلی از رشته ها و دانشگاه ها لازم هست، آزاد کردن مدرک، گذشتن مهلت ثبت نام برای دانشگاه ها و مواردی از این دست. دسته دوم هم که برای مراحل ویزا هست مثل تشکیل پرونده برای سفارت و کلیرنس و غیره. آشنایی با فرآیند پذیرش می تونه زمان برخی از اینها رو کوتاه کنه مثلا گرفتن مدرک زبان در زمان تحصیل یا به سرانجام رسوندن مقاله ها. بهتره از منوی بالای سایت به جزوه مراجعه کنید و اون رو مطالعه کنید.
دانشگاه های مک گیل و کنکوردیا فکر می کنم رشته های مرتبط با ایرانشناسی رو داشته باشند که شاید برای شما جالب باشه. این رو از این نظر گفتم که رشته شما خاص ایران هست و احتمالا برای رشته هایی که مربوط به ایران باشه شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل و حتی کار داشته باشین.
دانشگاه های مک گیل و کنکوردیا فکر می کنم رشته های مرتبط با ایرانشناسی رو داشته باشند که شاید برای شما جالب باشه. این رو از این نظر گفتم که رشته شما خاص ایران هست و احتمالا برای رشته هایی که مربوط به ایران باشه شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل و حتی کار داشته باشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -