در حال حاضر "روانشناسی" در فهرست مشاغل فدرال کانادا وجود داره و افرادی که یک سال سابقه کار و بقیه شرایط از نظر مدرک زبان و سن و غیره رو که شما دارا هستید رو می تونند برای اون اقدام کنید. فقط دو مورد وجود داره یکی اینکه مطمئن نیستم سابقه کار همزمان با تحصیل رو براتون قبول کنند یا نه که از این نظر شاید بهتر باشه یک سالی بعد از تحصیل در زمینه روانشناسی (با بیمه) کار کنید و بعد اقدام کنید و نکته دوم هم اینکه این فهرست ها به صورت سالانه به روز میشه و تضمینی نیست که تا زمانی که شما مدرک بگیرید همچنان این رشته در فهرست وجود داشته باشه ولی معمولا فهرست دستخوش تغییرات شگرف نمیشه و میشه امید داشت که بمونه. در فهرست کبک کانادا هم با مدرک فوق لیسانس "آموزش روانی" (Psychoeducation) و همین طور دکترای "روانشناسی" میشه اقدام کرد که برای شمایی که مدرک فرانسه B2 می تونید بگیرید این گزینه هم فراهم هست. منتهی در مورد اون آموزش روانی نمی دونم تا چه حد علوم تربیتی یا گرایش های دیگه روانشناسی رو بشه زیر مجموعه اون به حساب آورد ولی به هر حال خیلی ها با زمینه های مشابه برای یک شغل خاص اقدام می کنند.
(24-07-2014, 07:24 PM)'mahsa000' نوشته: با سلام و خسته نباشید. من رشته علوم تربیتی دانشگاه سراسری شیراز(فرهنگیان)هستم با معدل 17.32و با نمره ایلس 7.5وفرانسه هم بلدم.میخواستم راهنماییم کنید که من برای ارشد چه رشته بخونم در ایران (فرقی نمیکنه چی باشه اگرم گرایش خودم نباشه مهم نیس فقط درحوزه علوم انسانی باشه)که راحت تر بتونم از دانشگاه های کانادا و استرالیا و اروپا برای دکترا فول فاند بگیرم چون از لحاظ مالی متوسط هستم.و اینکه میخوام بعد از دکترا بتونم همونجا بمونم و سیتیزن باشم ایا امکانش هست ممنون میشم راهنماییم کنید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -