07-08-2014, 12:09 AM
بستگی داره قصد داشته باشین کجا زندگی کنید. برای کانادا با توجه به اینکه مقیم هستین اگر با ایشون ازدواج کرده باشین و مدارکش موجود باشه حدود یک سال و حتی کمتر طول میکشه تا ایشون هم بتونند به کانادا وارد بشن. در مورد آمریکا به نظرم بهتره صبر کنید تا ایشون گرین کارتشون رو بگیرند و بعد شما به صورت رسمی ازدواج کنید و پیگیر پرونده بشین. قاعدتا در پرونده فعلی که همسرتون دارند در مورد اینکه آیا شریک زندگی دارند یا خیر سوال شده و اگر به وجود شما به عنوان شریک زندگی شون اشاره شده باشه که قاعدتا می بایست به هر دوی شما گرین کارت میدادن ولی به احتمال زیاد حدس می زنم ایشون به صورت انفرادی اقدام کردن و صحبتی از شما نکردن در این صورت بهتره که اصلا به این قسمت های ازدواج موقت و اینها اشاره نشه و بعد از ازدواج رسمی تشکیل پرونده بدین.
شما در هر زمانی می تونید برای گرفتن ویزای توریستی اقدام کنید و دلیلش رو هم به نظرم بهتره همون دیدار برادرتون عنوان کنید. هر چند لزوما درخواست ویزای توریستی تایید نمیشه ولی با توجه به اینکه مقیم کانادا هستین فکر نمی کنم سخت گیری خاصی بشه و اگر مدارک پرونده مثل تمکن مالی و بقیه موارد کامل باشه به احتمال بالای 90 درصد می تونید ویزا رو بگیرید. ایشون هم که وقتی گرین کارت بگیرن می تونند به کانادا رفت و آمد کنند و میشه این یک تا دو سال رو به این شکل سپری کرد.
مراحل کلی ویزای ازدواج رو در اینجا توضیح دادم. در مورد اقدام از داخل خاک آمریکا، فکر می کنم در مرحله ای که فرم I-130 فرستاده میشه اگر فرم I-131 رو هم پر کنید به شما یک Travel Document داده میشه که بتونید باهاش دوباره وارد آمریکا بشین. مطمئن نیستم چنین درخواستی باهاش موافقت بشه ولی با شرایطی که در بالا گفتم رفت و آمدتون در این یکی دو سال خیلی هم مشکل نیست. گزینه دانشجویی هم خوبه و در زمانی که دارین تحصیل می کنید به تدریج پرونده ازدواج رو هم پیش می برین. منتهی پیدا کردن پذیرش با فاند به شرایط رزومتون بستگی داره.
شما در هر زمانی می تونید برای گرفتن ویزای توریستی اقدام کنید و دلیلش رو هم به نظرم بهتره همون دیدار برادرتون عنوان کنید. هر چند لزوما درخواست ویزای توریستی تایید نمیشه ولی با توجه به اینکه مقیم کانادا هستین فکر نمی کنم سخت گیری خاصی بشه و اگر مدارک پرونده مثل تمکن مالی و بقیه موارد کامل باشه به احتمال بالای 90 درصد می تونید ویزا رو بگیرید. ایشون هم که وقتی گرین کارت بگیرن می تونند به کانادا رفت و آمد کنند و میشه این یک تا دو سال رو به این شکل سپری کرد.
مراحل کلی ویزای ازدواج رو در اینجا توضیح دادم. در مورد اقدام از داخل خاک آمریکا، فکر می کنم در مرحله ای که فرم I-130 فرستاده میشه اگر فرم I-131 رو هم پر کنید به شما یک Travel Document داده میشه که بتونید باهاش دوباره وارد آمریکا بشین. مطمئن نیستم چنین درخواستی باهاش موافقت بشه ولی با شرایطی که در بالا گفتم رفت و آمدتون در این یکی دو سال خیلی هم مشکل نیست. گزینه دانشجویی هم خوبه و در زمانی که دارین تحصیل می کنید به تدریج پرونده ازدواج رو هم پیش می برین. منتهی پیدا کردن پذیرش با فاند به شرایط رزومتون بستگی داره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -