09-08-2014, 01:50 PM
'pira dateline='' نوشته: سلام دوستان
من ترم آخر کارشناسی آموزش زبان انگلیسی دانشگاه آزاد با معدل حدود ۱۸.۶۰ هستم . در خال نوشتن یک مقاله هستم با استادم. می خواستم ببینم برای فاند گرفتن تو همین رشته و یا زبان شناسی واسه ارشد شانسی هست؟ یا دکتری پیوسته؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]
نمره زبان ندارم ولی میتونم نمره بالای ۷ بیارم حتما و اینکه فاند برام مهمتر از دانشگاه هستش
ممنونم
سلام دوست خوب
اگر شما با زبان ایتالیایی اشنایی دارید پیشنهاد می کنم رشته زبانشناسی در دانشگاه های ایتالیا اغدام کنید اگر از طریق مدرسه ایتالیایی ها اغدام کنید مراحل پذیرش و بورسه شما را پیگیری می کنند در شهر فلورانس یکی از دوستانم این رشته تحصیل می کنند و بورس کامل هم گرفتند البته معدل لیسانس کمتری از شما داشتند
اگر شما با زبان ایتالیایی اشنایی دارید پیشنهاد می کنم رشته زبانشناسی در دانشگاه های ایتالیا اغدام کنید اگر از طریق مدرسه ایتالیایی ها اغدام کنید مراحل پذیرش و بورسه شما را پیگیری می کنند در شهر فلورانس یکی از دوستانم این رشته تحصیل می کنند و بورس کامل هم گرفتند البته معدل لیسانس کمتری از شما داشتند
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]