13-08-2014, 10:50 AM
(12-08-2014, 07:07 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام. به اینجا خوش اومدین،
شما هم مثل اون دوست قبلی اگر نمرات زبان خوبی داشته باشید به خصوص GRE بالای 320،شانستون خیلی بالاتر میره. البته آوردن نمره 150وربال و 170 کوانت چندان آسون نیست و باید واقعا خوند. به خاطر مقاله هاتون شرایط خوبی دارید واقعا و احتمال پیدا کردن استاد و فاند رو واقعا بالاتر می بره. ضمنا به همین خاطر باید حتما استرالیا رو هم مد نظر داشته باشید که بیشتر به مقاله داشتن اهمیت میدن. اجازه بدین رنک خاصی نگم چون اینجوری تلاش آدم برای ایمیل زدن و استاد پیدا کردن بیشتر میشه[img]images/smilies/shy.gif[/img]
ممنون از پاسختون. خودم هم فکر کردم دیدم بهتره برای آمریکا تو یه رنج از رنکینگ دانشگاه ها اقدام کنم. مثلا یکی زیر 100، یکی طرفای 200 و یکی هم 400. با توجه به هزینه های بسیار بالای اپلای کردن، نمیشه هم برای هر جایی اپلای کرد و هر دانشگاه آمریکا حدود 400-500 هزار تومن هزینه داره (اپلیکیشن فی، ترجمه مدارک، پست).
شما از مشکل ویزای آمریکا گرفتن برای رشته متالورژی اطلاعاتی دارید؟
استرالیا تافل قبول می کنند؟ چون من اصلا فرصت اینکه بخوام آیلتس بدم ندارم و فعلا باید تافل و GRE بخونم.
شما از مشکل ویزای آمریکا گرفتن برای رشته متالورژی اطلاعاتی دارید؟
استرالیا تافل قبول می کنند؟ چون من اصلا فرصت اینکه بخوام آیلتس بدم ندارم و فعلا باید تافل و GRE بخونم.