(12-08-2014, 06:00 PM)'sadeghhajarpour' نوشته: سلام
کارشناسی: مهندسی مواد دانشگاه شهید چمران اهواز معدل 15.29
ارشد: مهندسی مواد - شناسایی و انتخاب مواد مهندسی دانشگاه سمنان معدل 17.48 (شاگرد اول)
4 مقاله ISI
4 مقاله داخلی
دو سال سابقه کار تقریبا مرتبط
دارم برای تافل میخونم و فکر می کنم حول و حوش 100 بشم.
GRE هم که کوانت که حتما خوب میشم، وربال هم شما فرض کن 150
میخواستم بدون برای دانشگاه هایی با چه رنکینگی اقدام کنم؟ خصوصا دانشگاه های آمریکا
نیاز به فول فاند دارم
(13-08-2014, 10:50 AM)'sadeghhajarpour' نوشته:ممنون از پاسختون. خودم هم فکر کردم دیدم بهتره برای آمریکا تو یه رنج از رنکینگ دانشگاه ها اقدام کنم. مثلا یکی زیر 100، یکی طرفای 200 و یکی هم 400. با توجه به هزینه های بسیار بالای اپلای کردن، نمیشه هم برای هر جایی اپلای کرد و هر دانشگاه آمریکا حدود 400-500 هزار تومن هزینه داره (اپلیکیشن فی، ترجمه مدارک، پست).
شما از مشکل ویزای آمریکا گرفتن برای رشته متالورژی اطلاعاتی دارید؟
استرالیا تافل قبول می کنند؟ چون من اصلا فرصت اینکه بخوام آیلتس بدم ندارم و فعلا باید تافل و GRE بخونم.
سلام دوست خوبم
بنظر من شما از نظر معدل و رزومه پژوهشی شرایط مناسبی برای استرالیا دارید
تنها نکته کلیدی برای شما پیدا کردن استاد هست و اینکه پروپوزال شما به مباحثی که کار برد در بخش انرژی و .. که تحلیم؟ هست داره ارتباطی نداشته باشه. در ضمن دوست خوبم استرالیا تافل و ایلتس هر دو را قبول دارد و هیچ مشکلی ندارید شما.
در نهایت نمره جی ار ای برای دانشگاه هایی مثل ملبورن - سیدنی - نیوساوت ولز تاثیر بسیار مثبتی دارد
پیشنهاد می کنم دانشگاه های موناش - نیوساوت ولز - دیکن را مد نظر قرار دهید دوستان با رزومه ای تقریبا معدل شما این دانشگاه ها فاند گرفتن.
هرگز پروپوزال خود را به سمت مسائل حساس و بحث بر انگیز نبرید تا در ویزا هم به مشکلی بر نخورید
شاد باشید
بنظر من شما از نظر معدل و رزومه پژوهشی شرایط مناسبی برای استرالیا دارید
تنها نکته کلیدی برای شما پیدا کردن استاد هست و اینکه پروپوزال شما به مباحثی که کار برد در بخش انرژی و .. که تحلیم؟ هست داره ارتباطی نداشته باشه. در ضمن دوست خوبم استرالیا تافل و ایلتس هر دو را قبول دارد و هیچ مشکلی ندارید شما.
در نهایت نمره جی ار ای برای دانشگاه هایی مثل ملبورن - سیدنی - نیوساوت ولز تاثیر بسیار مثبتی دارد
پیشنهاد می کنم دانشگاه های موناش - نیوساوت ولز - دیکن را مد نظر قرار دهید دوستان با رزومه ای تقریبا معدل شما این دانشگاه ها فاند گرفتن.
هرگز پروپوزال خود را به سمت مسائل حساس و بحث بر انگیز نبرید تا در ویزا هم به مشکلی بر نخورید
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]