اول از همه دوستان به خاطر اینکه ممکنه سوالم تو این تاپیک تکراری باشه عذر می خواهم. چون اکثر جوابهایی که برای سوالم در این تاپیک دیدم مربوط به سالهای قبل بود.
من و دوست دخترم باهم قصد ازدواج داریم ولی زمانش مهم نیست فقط مهم اینه که بتوانیم آمریکا باهم باشیم و شانس گرفتن ویزامون بالا باشه. ایشون قصد داره که امسال زمستون برای سال دیگه ترم پاییز برای پذیرش دانشگاه اقدام بکنه. من خودم هم قصد پذیرش و ادامه تحصیل دارم ولی چون بعضی از شرایطم مثل زبان فعلا ok نیست عجله ای ندارم. حالا سوالم این هست که در کدام یکی از این 3 حالت شانس ویزا گرفتنمون بالاتر هست؟ :
1- اگر ایشون به صورت مجرد اقدام به پذیرش و ویزا بکنه بره (به صورت F1) و من هم مثلا سال دیگش باز به صورت مجزا (F1 برای خودم) برای ویزای تحصیلی اقدام کنم و بروم .
2- ایشون به صورت مجرد اقدام به پذیرش و ویزا بکنه بره (به صورت F1) سال دیگه برگرده و عقد کنیم و من به صورت F2 اقدام کنم .
3- الان عقد کنیم و بعد به حالت ( F1 برای ایشون و F2 برای خودم) اقدام به ویزا کنیم و در فرمهای پذیرش ایشون متاهل قید کنه.
شرایط ایشون:
قصد پذیرش برای دکترا دارند - دو خواهر ایشون در آمریکا زندگی می کنند که یکی به صورت سیتیزن و دیگری گرین کارت دارند و قصد دارند ساپورت مالی تحصیلات و مکان اقامتشون رو به عهده بگیرن.