14-08-2014, 04:30 PM
(14-08-2014, 04:18 PM)'Negin3004' نوشته:ممنونم از راهنماییتون، فقط این مدت شنیدم که از روز قبل میان توی صف سفارت..می خواستم ببینم اگه واقعا اینجوری هست یه فکری کنم..چون از شیراز هم باید بیام و اینکه نوبتم نشه و مجبور بشم یه روز دیگه دوباره برم مشکل هست..
در مورد گواهی یورویی اگر کس دیگه یی هم بره بانک مرکزی مشکلی نداره که؟
بازم ممنون که راهنمایی می کنین. شما هم موفق باشین.
خواهش میکنم دوست بزرگوارم.
راستش دوست من شلوغ که بله میشه منتها این ریسک هم وجود داره که اگه شما روز یا شب قبل هم اگه برید و اسمتون رو بنویسید ممکنه مثل روزای تشکیل پرونده دوستان اون لیست رو از بین ببرند و مجبور بشین دوباره روز بعد از اول برید تو صف، برای همین به نظر من همون روز دریافت ویزاتون سعی کنید از صبح خیلی زود حدودای ساعت 6 اونجا باشید.
گواهی یورویی رو هم هیچ مشکلی نیست که خودتون نخواید برید، تنها کافیه شخصی که میره بانک مرکزی میزان درآمد ماهیانه و میزان اجاره ماهیانه و نام سرپرست شما رو بدونه تا بتونه براتون درخواست گواهی بده.
راستش دوست من شلوغ که بله میشه منتها این ریسک هم وجود داره که اگه شما روز یا شب قبل هم اگه برید و اسمتون رو بنویسید ممکنه مثل روزای تشکیل پرونده دوستان اون لیست رو از بین ببرند و مجبور بشین دوباره روز بعد از اول برید تو صف، برای همین به نظر من همون روز دریافت ویزاتون سعی کنید از صبح خیلی زود حدودای ساعت 6 اونجا باشید.
گواهی یورویی رو هم هیچ مشکلی نیست که خودتون نخواید برید، تنها کافیه شخصی که میره بانک مرکزی میزان درآمد ماهیانه و میزان اجاره ماهیانه و نام سرپرست شما رو بدونه تا بتونه براتون درخواست گواهی بده.
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam