(15-08-2014, 01:17 AM)'mina_esm' نوشته: با سلام وخسته نباشید.از بابت زحماتی که میکشید واقعا ممنون
من دانشجوی GIS & RS (سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی) دانشگاه علوم و تحقیقات هستم.تا الان که ترم 2 به پایان رسیده معدلم 19.50(شاگرد اول)بوده و در حال حاضر با استاد راهنمام دارم روی موضوعی به روز برای پایان نامم کار میکنم و بتونم مقاله ISI خوبی هم داشته باشم. درکل با هدف گرفتن پذیرش مقطع دکترا از دانشگاه های خارجی دارم پایان نامم مینویسم.زبانم هم در سطح خوبی هستش که برای گرفتن مدرک هم اقدام خواهم کرد.
مشکلی که دارم معدل و دانشگاه لیسانس ام.من فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور رشته ریاضی کاربردی هستم با معدل 13.20 که واقعا نگرانم کرده.اون زمان نه رشتم دوست داشتم نه دانشگاه لیسانسم که باعث تاسفه!تا جایی که من پست ها مختلف خوندم معدل لیسانس تاثیر زیادی داره البته در کنار زبان.
با این شرایط شانس من چقدره؟؟
سلام دوست خوبم
شما دو راه دارید: 1- جی ار ای با نمره بالای 310 بگیرید و برای امریکا و کانادا اپلای کنید
2- با چاپ مقاله ای اس ای برای دانشگاه های اروپا اپلای کنید چون در اروپا تقریبا وزن بیشتری به معدل فوق می دهند مثلا دانشگاه های دانمارک
بنظر شخصی من معدل فوق شما اگه همین حد باقی بماند شانس خوبی برای بورس دکتری دارید.
شما دو راه دارید: 1- جی ار ای با نمره بالای 310 بگیرید و برای امریکا و کانادا اپلای کنید
2- با چاپ مقاله ای اس ای برای دانشگاه های اروپا اپلای کنید چون در اروپا تقریبا وزن بیشتری به معدل فوق می دهند مثلا دانشگاه های دانمارک
بنظر شخصی من معدل فوق شما اگه همین حد باقی بماند شانس خوبی برای بورس دکتری دارید.
فقط من مطلبی در مورد رشته شما پیدا کردم که برای شما نقل قول مستقیم می کنم "اینو هم باید بدونیم که رشته جغرافیا در کشورهای دیگه پایه ریاضایت قوی می خواد ،،،،،این رشته هیچ ربطی به زیست شناسی نداره و اصولا هر چیزی و یا رشته ای که با مکان سر و کار داره می تونه بخشی از اون رو یاد بگیره مثل کامپیوتر میمونه یه نفر فقط یاد میگیره با office کار کنه یه نفر بلده کد نویسی کنه و یکی هم وارده بخش سخت افزار میشه ،،،،،،،،، gis هم همینطوره در هر زمینه ای که بخواین میتونین در ارتباط با رشته خودتون یاد بگیرین و بکارش ببرین ولی این به این معنی نیس که شما GIS خوندین ،،،،،،،،،، شما با کامپیوتر کار میکنین و کمی هم بلدیم ولی این به این معنی نیس که شما مهندس کامپیوتر هستین... RS یا سنجش از راه دور در ارتباط با GIS هستش و متنوعتره و با تصاویر ماهواره ای کار میکنه ، در حال حاضر مدیریت دنیا بدون ماهواره و سنجش از راه دور اگه محال هم نباشه خیلی سخته"
در مورد پیدا کردن دانشگاه در اروپا از سایت www.findaphd.com استفاده کنید
شاد باشید.
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]