(16-08-2014, 11:06 PM)'mgorji' نوشته: ممنون از پاسخ هاتون
راستش این مساله که امنیت به محل زندگی در یک کشور بستگی داره به نظرم منطقی هست ولی از دید من در کشورمون خیلی این مساله ملموس نیست مثلا خیلی وقت ها مشاهده می شه در شهرستان ها امنیت بیشتر هست تا در شهرهای بزرگی مثل تهران. در صورتی که ممکنه انتظار ما برعکس باشه.
ممکنه دوستان مشغول به تحصیل یا با تجربه مقایسه ای بین احساس امنیت در کشور خودمون و کشوری که در اون ساکن هستند انجام بدند تا بحث ملموس تر بشه.
ممنون
همونطور که دوستان قبلاً هم گفتن، من هم میخوام تاکید کنم که تو هر کشوری، کاملاً بستگی به منطقه و شهر محل زندگی داره، یعنی شما میتونید برین و آمار رو ببینین و به این نتیجه برسین که فلان کشور امنه یا بهمان کشور ناامن، یا حتی همین نتیجه گیری راجع به ایالت و شهر، ولی یه هر حال اینکه تو چه منطقهای هستین، خیلی خیلی تاثیر گذاره. مثلاً من آمریکا رو که تجربه مستقیم زندگی دارم مثال میزنم، که از نظر آماری شرایط خوبی هم نداره، جایی که من زندگی میکنم، یه منطقه روستایی وسط جنگله تو شمال شرقی آمریکا، اینجا بطور عجیبی امنه، من اوایل که اومده بودم برام عجیب بود که همخونهایهام که اهل همون دور و ور هم بودن، در خونه و ماشین رو قفل نمیکنن، اونم خونه ما که تقریباً یه تک خونه ، وسط جنگله، خیلی وقتا همه زندگی ما تو خونهست و هیچکی خونه نیست و در هم بازه، یا شب که خوابیدیم همیشه در بازه، من نمیخوام تشویق کنم که بیاحتیاط زندگی کنین، ولی دارم شرایط خودم رو میگم، که شاید روش خوبی هم نباشه، ولی تا حالا مشکلی نداشته. همینطور بیشتر وقتا در ماشین بازه و تو تابستون همیشه شیشه ماشین یه مقداری پایینه که خیلی تو ماشین داغ نشه.. یا مثلاً دوستانی که فاصلهشون از دانشگاه حدود 15-20 دقیقه ست، خیلی وقتا شبا، حتی دیروقت پیاده برمیگردن، و عملاً یه جورایی از تو جنگل رد میشن، هم پسرا و هم دخترا، یا اینکه مثلاً پست که یه چیزی میاره، جز اینکه حالت خاصی باشه و امضا بخواد، میندازه پشت در خونه و میره و حتی در نمیزنه، خیلی وقتا این بسته صد یا دویست دلار هم ارزششه، ولی تا حالا نشده مشکلی با این داشته باشم، و بعد از ظهر میرسم و برمیدارم. حالا این شرایط اینجاست، ولی همهی آمریکا اینطور نیست، یه جاهایی واقعاً امن نیست که شما دیروقت تنها باشین. یه مثال بزنم، جاهای ناامن که بماند، من گفتم ماشین همیشه درش بازه و مشکلی هم نبوده، دو هفته پیش تو شهر واشنگتن، تو خود دیسی، که جای امنی هم هست نسبتاً، یکی از آشناها که از این ماشینهای که برای حمل ماشین استفاده میشه داره و باهاش کار میکنه، شبیه جرثقیلهایی که تو ایران هست و جای یه ماشین داره پشتش، این رو دزدیدن، یه ماشین دیگه که همون دور و بر بوده رو گذاشت بوش و رفتن، پیدا هم نشد، با اینکه فیلم دزدیده شدنش هم تو دوربین مغازههای اطراف هست. یعنی نه حتی یه سواری، کامیون رو دزدیدن. همینطور خیلی از جاها، مخصوصاً بعضی از محلههای شهرهای بزرگ، واقعاً امن نیست که دیروقت بیرون باشین، دوستای من که دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، تو لس آنجلس زندگی می کنن، هروقت صحبت میکنیم داستانهای عجیب غریب از اتفاقات تو منطقهشون که برای دانشجوهای اتفاق افتاده دارن. یعنی اینطور نیست که شهرهای بزرگ امنیت بیشتری داشته باشن اینطور که شما گفتین، و خیلی منطقه به منطقه و جا به جا فرق داره، ولی بطور کلی اگه بخوایم بگیم، امنیت تو شهرهای کوچیک بهتره بنظر من. هرچند مثال نقض هم کم نیست.
بنظر من بهترین راه اینه که دانشگاهی که میخواین برین، تماس بگیرین با دانشجوهای اونجا، ترجیحاً ایرانی، و بپرسین شرایط رو، ولی بطور کلی، نگرانی زیادی نداشته باشین، در بیشتر جاها، امنیت خیلی خیلی بیشتر از چیزی هست که فک میکنین. در مورد خانمها هم همونطور که دوستمون گفتن، مشکل خیلی کمتری بطور نسبی و جود داره و هم بخاطر دلیلی که دوستمون گفتن و هم بخاطر قوانین که بطور یکطرفهای طرفدار خانمهاست تو این موضوع، و البته بد هم نیست، و نتیجه خوبی داشته.
موفق باشین
بنظر من بهترین راه اینه که دانشگاهی که میخواین برین، تماس بگیرین با دانشجوهای اونجا، ترجیحاً ایرانی، و بپرسین شرایط رو، ولی بطور کلی، نگرانی زیادی نداشته باشین، در بیشتر جاها، امنیت خیلی خیلی بیشتر از چیزی هست که فک میکنین. در مورد خانمها هم همونطور که دوستمون گفتن، مشکل خیلی کمتری بطور نسبی و جود داره و هم بخاطر دلیلی که دوستمون گفتن و هم بخاطر قوانین که بطور یکطرفهای طرفدار خانمهاست تو این موضوع، و البته بد هم نیست، و نتیجه خوبی داشته.
موفق باشین