20-08-2014, 11:39 AM
منظورشون بیشتر ایجاد درگیری و نزاع در محیط های معمولی مثل دانشگاه، خوابگاه، سازمان های اداری و غیر اداری، مغازه ها و مانند اینهاست به شکلی که اینطور تلقی بشه که فرد شروری هستین و دنبال درگیری و دردسر هستین. در کل بهتره اگر با فردی در سازمانی مشکل دارید اون رو با مسوول اون بخش در جریان بگذارید و اگر مشکل خیلی جدی و حالت امنیتی داشته باشه با حراست (سکیوریتی) اون سازمان در جریان بگذاید. در بیرون از دانشگاه ها و سازمان ها هم که در صورت مشکل می بایست با پلیس تماس بگیرید. اینها هم فرقی نمی کنه که دانشجو باشید یا شهروند و در کل همیشه بهتر هست که آدم درگیری فیزیکی یا کلامی ایجاد نکنه و پیگیری قضیه رو به مسوولان اون بسپاره.
معمولا دانشگاه های بزرگ هر چند وقت یک بار دوره هایی رو برای آشنایی با نکات ایمنی و سلامت در محیط دانشگاه برگزار می کنند که بد نیست آدم در اونها شرکت کنه. همین طور معمولا مرکزهای مشاوره ای برای ارائه مشاوره در موضوعاتی مثل مثل آزار و اذیت جسمی، جنسی و غیره در محیط دانشگاه وجود داره که دانشجوها می تونند به اونها مراجعه کنند و اینها هم ممکنه بین ترم ها یک سری دوره هایی رو برگزار کنند.
معمولا دانشگاه های بزرگ هر چند وقت یک بار دوره هایی رو برای آشنایی با نکات ایمنی و سلامت در محیط دانشگاه برگزار می کنند که بد نیست آدم در اونها شرکت کنه. همین طور معمولا مرکزهای مشاوره ای برای ارائه مشاوره در موضوعاتی مثل مثل آزار و اذیت جسمی، جنسی و غیره در محیط دانشگاه وجود داره که دانشجوها می تونند به اونها مراجعه کنند و اینها هم ممکنه بین ترم ها یک سری دوره هایی رو برگزار کنند.
(15-08-2014, 11:41 PM)'ahmadpashaei' نوشته: با تشکر از تاپیک خوبتون.
این مساله دغدغه همه افراد و خانواده ها به نوعی هست و مختص دخترها نیست! آدم وقتی تنها و غریب باشه دیگه چه پسر چه دختر وقتی یک نفره توان دفاع از خودش رو که نداره اونم توی خارج! حتی شما تو یه کوچه هم گیر اشرار بیفتین خدا میدونه چه به سر آدم میارن چون ما ناآماده ایم و اونها آماده انجام خلاف.پس همه ما به یک اندازه آسیب پذیریم. در این راستا من هم سوالی دارم که همیشه می خواستم یکی جواب بده و قطعا کسایی که الان خارجن می تونن جواب دقیق یا قابل اطمینانی بدن:
من در وبسایت یکی از دانشگاه ها که یادم نیست(فکر کنم ایتالیا یا آمریکا) درباره شرایط ویزای دانشجویی و پایداریش و یا شرایط فسخش و ... می خوندم که اگر دانشجو کمتر از میزان خاصی مثلا 9واحد درس بگیره ویزاش باطله یا اگر تحت هر شرایطی درگیر بشه و دعوا کنه ویزاش باطل میشه. حالا اگر مجبور بشه از خودش دفاع کنه چی؟! چجوری باید اثبات کنه بی گناهه درحالیکه نه قانون اون کشور رو میدونه و نه native هست که بتونه سوزناک حرف بزنه و یا احیانا شاهدی و .... ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -