20-08-2014, 01:22 PM
(20-08-2014, 11:39 AM)'M1KE' نوشته: منظورشون بیشتر ایجاد درگیری و نزاع در محیط های معمولی مثل دانشگاه، خوابگاه، سازمان های اداری و غیر اداری، مغازه ها و مانند اینهاست به شکلی که اینطور تلقی بشه که فرد شروری هستین و دنبال درگیری و دردسر هستین. در کل بهتره اگر با فردی در سازمانی مشکل دارید اون رو با مسوول اون بخش در جریان بگذارید و اگر مشکل خیلی جدی و حالت امنیتی داشته باشه با حراست (سکیوریتی) اون سازمان در جریان بگذاید. در بیرون از دانشگاه ها و سازمان ها هم که در صورت مشکل می بایست با پلیس تماس بگیرید. اینها هم فرقی نمی کنه که دانشجو باشید یا شهروند و در کل همیشه بهتر هست که آدم درگیری فیزیکی یا کلامی ایجاد نکنه و پیگیری قضیه رو به مسوولان اون بسپاره.
معمولا دانشگاه های بزرگ هر چند وقت یک بار دوره هایی رو برای آشنایی با نکات ایمنی و سلامت در محیط دانشگاه برگزار می کنند که بد نیست آدم در اونها شرکت کنه. همین طور معمولا مرکزهای مشاوره ای برای ارائه مشاوره در موضوعاتی مثل مثل آزار و اذیت جسمی، جنسی و غیره در محیط دانشگاه وجود داره که دانشجوها می تونند به اونها مراجعه کنند و اینها هم ممکنه بین ترم ها یک سری دوره هایی رو برگزار کنند.
ممنون مایک عزیز ولی منظور من دقیقا محیط غیرآکادمیک و داخل شهر بود وگرنه در محیط دانشگاه که اصلا بحث و دعوایی پیش نمیاد اونم تو اون سطح و در تحصیلات تکمیلی. منظور من بیشتر این بود که بدونم چجور قوانینی در این زمینه وجود داره برای دارندگان ویزای تحصیلی و اینکه اون بند قرمز که نوشتم چقدر جدی هست؟ برای توضیح بیشتر منظور من مزاحتمها یا تضییع حقوق یک خارجی و قوانین مربوطه هست که مثلا ممکنه پیش بیاد و اصلا هم نمیشه به پلیس زنگ زد همون موقع باید یکاری کرد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]البته میدونم معمولا پیش نمیاد ولی حالا شاید یکی بدشانسی بیاره یا بی احتیاطی کنه... چیزی که همینجا هم ممکنه پیش بیاد دیگه(که خدارو شکر ما تاحالا از شر به دور بودیم) ،ولی اونجا آدم غریبه.
ضمنا اینم بگم که اینها صرفا تبادل اطلاعات در جهت افزایش آگاهی و رفع نگرانی هست و همونطور که foreverblue عزیز فرمودن تاثیری در کار و تصمیم اپلای نداره. صرفا بیان تجارب یا تحقیق و پرس و جویی در این موارد هست که فکر کنم بد نباشه دونستنش؛هم برای ما که ایرانیم و هم برای دوستایی که الان اونجان
ضمنا اینم بگم که اینها صرفا تبادل اطلاعات در جهت افزایش آگاهی و رفع نگرانی هست و همونطور که foreverblue عزیز فرمودن تاثیری در کار و تصمیم اپلای نداره. صرفا بیان تجارب یا تحقیق و پرس و جویی در این موارد هست که فکر کنم بد نباشه دونستنش؛هم برای ما که ایرانیم و هم برای دوستایی که الان اونجان
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم