27-08-2014, 08:49 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 08:50 AM توسط alpachino10.)
(26-08-2014, 11:32 PM)'zfallah85' نوشته:ممنون که پاسخ دادید. من خانم هستم پس مشکل سربازی ندارمولی تو این دو سال جایی استخدام نشدم. مترجم مستقل ام که سفارش کار میگیرم اونم نه همیشه. با هیچ جا هم قرار داد ندارم. اینو میگن بهش استخدام؟
لیسانس زبان (انسانی) ورودی 83 بودم ارشدم ورودی 88 هر دو دولتی تهران. معدل الف بودم ارشدم نفر سوم ورودیمون بودم. البته حقمو خوردن چون تو روزانه ها رتبه اول بودم بعد به اضافه شبانه ها شدیم یه کلاس! من شدم سوم. با این بساطها چقدر میشه هزینه مبهم بود قیمتها نفهمیدم چه جوری حساب کنم؟ اگه فقط ارشدمو بخوام چقدر میشه؟؟؟
خیر مشکلی نیست. تا بیمه واستون رد نشه مشکلی پیش نمیاد.
من خودم چون لیسانس 83 بودم می دونم که واسم حدودای 1 تومن در میومد (البته واسه منطقه 1. منطقه 2 و3 به ترتیب قیمت خرید 2 و 3 برابره ). فوق لیسانستون هم گمونم یه چیزی بین 1.5 تا 2 تومن در میاد. از 89 به بعد قیمت های خرید به شدت زیاد شد که البته شامل شما نمیشه. این قیمت ها سرانگشتی بود، باز اگر دقیقتر شو می خوایید باید به خود وزارت علوم مراجعه کنید. موفق باشید.
من خودم چون لیسانس 83 بودم می دونم که واسم حدودای 1 تومن در میومد (البته واسه منطقه 1. منطقه 2 و3 به ترتیب قیمت خرید 2 و 3 برابره ). فوق لیسانستون هم گمونم یه چیزی بین 1.5 تا 2 تومن در میاد. از 89 به بعد قیمت های خرید به شدت زیاد شد که البته شامل شما نمیشه. این قیمت ها سرانگشتی بود، باز اگر دقیقتر شو می خوایید باید به خود وزارت علوم مراجعه کنید. موفق باشید.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."