27-08-2014, 07:30 PM
(27-08-2014, 04:43 PM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. یه سوال داشتم : تو دانشگاه ما (و شاید همه دانشگاه ها) اگه بخوایم واحد اضافه بر چیزی که تعیین شده در هردو مقطع لیسانس و ارشد پاس کنیم، باید پولش رو اضافه بدیم. مثلاً من میخوام به جای 140 واحد، 149 واحد تو لیسانس و به جای 32 واحد 38 واحد تو ارشد پاس کنم. حالا یه سوال داشتم : اگه بخوام از طریق عدم کاریابی مدرکامو آزاد کنم، باید پول اون 9 و 6 واحد رو هنوز هم بپردازم؟ یا این آزاد کردن مدرک از راه عدم کاریابی کلاً مدرک رو آزاد میکنه و به تعداد واحداش کاری نداره. ممنون میشم اگه به سوالم پاسخ بدید.
سلام
بله وزارت کار به این چیزا و تعداد واحد و ... کار نداره و اصلا سر در نمیارن که[img]images/smilies/cool.gif[/img]این فرمایش شما به موضوع تسویه حساب شما در زمان انجام کارهای فارغ التحصیلی بر می گرده. راستی منم می خواستم در لیسانس و ارشد اینکارو بکنم ولی هردو به من گفتن نمیشه،چجوری شما میتونید؟شریف واقعا قوانینش فرق داره. خوش به حال شما[img]images/smilies/wink.gif[/img]
بله وزارت کار به این چیزا و تعداد واحد و ... کار نداره و اصلا سر در نمیارن که[img]images/smilies/cool.gif[/img]این فرمایش شما به موضوع تسویه حساب شما در زمان انجام کارهای فارغ التحصیلی بر می گرده. راستی منم می خواستم در لیسانس و ارشد اینکارو بکنم ولی هردو به من گفتن نمیشه،چجوری شما میتونید؟شریف واقعا قوانینش فرق داره. خوش به حال شما[img]images/smilies/wink.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم