28-08-2014, 10:55 PM
(28-08-2014, 10:27 PM)'brusa1994' نوشته: سلام
من یکی دوتا ایراد دیدم و یه تا پیشنهاد دارم،
باگ:
1-وقتی ایمیل خودتون رو عوض میکنید ایمیلی مبنی بر تایید شدن روند تغییر ایمیل آدرس دریافت میکنید که یه غلط املایی کوچولو داره ، توی عکس مشخصه کاملا !
2-حالا وقتی روی تایید ایمیل جدید کلیک میکنید این پیغام در آکادمیا برای شما میاد : "ایمیل شما تایید شده قبلا و نیاز به فعال سازی نیست" و به نظرم این درست نیست،و یه همچین چیزی جایگزینش بشه :"دوست عزیز ایمیل شما با موفقیت آپدیت شد ".
پیشنهاد:
یه خرده باید سورس سایت realtime سازی بشه،مثال:شما وقتی یه آگاه سازی جدید داری خوب رنگ نوشته قرمز میشه اما وقتی میخونیش باز تا زمانی که Refresh نکردی قرمز میمونه،و اگر چند تب از سایت هم باز کرده باشید همین منوال برقراره !
یا یه جای دیگه قسمت امتیاز دهیه،باید طوری باشه وقتی امتیاز جدیدی به کاربری اضافه میکنیم به صورت realtime امتیازش آپدیت بشه،
پ ن : این موارد شاید خیلی کوچیک و ریزبینانه به نظر بیاد اما به نظر منه کاربر به چش میاد ، و تاثیر منفی داره،باور کنید مهمترین دلیلی که اینجا سوالامو میپرسم اینه که AA آگاه سازی نداره و خیلی بد عمل میکنه،باید ما برتر باشیم تا شاهد پیشرفت روزافزون آکادمی کافه باشیم.راستی من هنوز روی اون قابلیت favorite تاکید دارم و به نظرم خیلی مهمه !
سپاس از پیشنهاد شما. حتما مشکلات پیامها رو حتما بررسی و اصلاح خواهم کرد.
پیشنهادهای شما کاملا متینه و پیشنهادهای خوبی هم هستند، منتها مشکل اینجاست که فقط خود من کارهای برنامهنویسی سایت رو انجام میدم و فرصتم خیلی محدوده. قبلا از دوستان دیگه خواستم که در صورتی که مایلند و مهارت لازم رو دارند در این زمینه کمک کنند، اما تا بحال کسی نبوده که بتونه کمک کنه. در نتیجه اگر پیشنهادها به سرعت رسیدگی نمیشه دلیل بر این نیست که پیشنهادهای خوبی نیستند، بلکه به خاطر محدودیت در زمان هست.
پیشنهادهای شما کاملا متینه و پیشنهادهای خوبی هم هستند، منتها مشکل اینجاست که فقط خود من کارهای برنامهنویسی سایت رو انجام میدم و فرصتم خیلی محدوده. قبلا از دوستان دیگه خواستم که در صورتی که مایلند و مهارت لازم رو دارند در این زمینه کمک کنند، اما تا بحال کسی نبوده که بتونه کمک کنه. در نتیجه اگر پیشنهادها به سرعت رسیدگی نمیشه دلیل بر این نیست که پیشنهادهای خوبی نیستند، بلکه به خاطر محدودیت در زمان هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.