29-09-2014, 09:27 AM
(29-09-2014, 08:59 AM)'نایینی' نوشته: سلام سام عزیز
1-یعنی اول همراه من بیاید بعنوان همسرم و از این طریق ویزا بگیره ؟بعد اونجا اقدام کنه برا لیسانس ؟
2-یعنی میشه برا فوق فیزیک اقدام کنه مثلا 25 واحد که پاس کرد برا لیسانس کامچیوتر اقدام کنه و تغییر رشته بده؟
2-حالا یک سوال فک کن درس من زودتر تموم بشه من می تونم تا پایان تحصیلات همسرم اونجا بمونم و ویزام را تمدید کنم؟
سلام مجدد
1- بله دوست من بنظر من بهتر همراه شما فنلاند تشریف بیارند بعد برای لیسانس اقدام کنند
2- والا من اینجا دیدم خیلی از بچه ها تغییر رشته دادن بعد 25 واحد و البته وقتی شما 25 واحد در دانشگاه فنلاند پاس کنی نیازی به نمره زبان هم نیست
3- بله مشکلی نیست
4- پیشنهاد می کنم برای مستر رشته خودشون هم اقدام کنند فکر کنم دانشگاه لاپرنتا برای مستر فیزیک بورس هم داشت لطفا چک کنید
1- بله دوست من بنظر من بهتر همراه شما فنلاند تشریف بیارند بعد برای لیسانس اقدام کنند
2- والا من اینجا دیدم خیلی از بچه ها تغییر رشته دادن بعد 25 واحد و البته وقتی شما 25 واحد در دانشگاه فنلاند پاس کنی نیازی به نمره زبان هم نیست
3- بله مشکلی نیست
4- پیشنهاد می کنم برای مستر رشته خودشون هم اقدام کنند فکر کنم دانشگاه لاپرنتا برای مستر فیزیک بورس هم داشت لطفا چک کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]