29-09-2014, 04:57 PM
(28-09-2014, 01:06 AM)'eliha1' نوشته: سلام دوستان خسته نباشید من میخوام بورسیه از کره جنوبی بگیرم میخوام برم کلاس زبان دو سال خیلی بشه دو سال ونیم وقت دارم میخوام ازتون راهنمایی بگیرم کلاس زبان کجا برم مجتمع فنی تهران (زیرمجموعش توی شهرمون) یا برم کانون زبان ایران؟میشه راجع به فشرده اش هم توضیح بدید؟کتابی چیزی هم میتونید بهم معرفی کنید؟من زبانم خیلی ضعیفه باید قویش کنم در حد آیلتس 6.5 یا 7 کجا برم ثبت نام کنم که عالی تدریس کنه و چیا بخونم؟ممنون میشم جواب بدید
دروود بر شما دوست عزیز
خیلی فرقی نمیکنه کدوم موسسه یا اموزشگاه برید مهم اینه که استادش خوب باشه و بتونه تو کوتاه مدت شما رو راه بندازه. در خصوص کتاب زبان مناسب زبان کره ای من تا اونجا که اطلاع دارم اینجا بهترین کتابها رو براساس سطوح مختلف طبقه بندی میکنه.
اینجا هم میتونی به یادگیری خودت کمک کنه. و نرم افزار رزتا استون برای زبان کره ای میتونه مفید باشه.
خیلی فرقی نمیکنه کدوم موسسه یا اموزشگاه برید مهم اینه که استادش خوب باشه و بتونه تو کوتاه مدت شما رو راه بندازه. در خصوص کتاب زبان مناسب زبان کره ای من تا اونجا که اطلاع دارم اینجا بهترین کتابها رو براساس سطوح مختلف طبقه بندی میکنه.
اینجا هم میتونی به یادگیری خودت کمک کنه. و نرم افزار رزتا استون برای زبان کره ای میتونه مفید باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public