04-10-2014, 07:46 AM
(04-10-2014, 02:59 AM)'مهرسام92' نوشته: سلام خدمت دوستان من وپسرم قراره درخواست ویزای المان بکنیم من بزای خودم نگران نیستم چون مدارکم کامل است وسه بار هم قبلا ویزا گرفتم ولی برای پسرم با سفارت صحبت کردم بهم گفتن که که محصل ها رو در فصل مدرسه ویزا نمیدن من با اوصاف دوتا سوال دارم
1 ایا واقعا همینطوره که سفارت گفته
2 ایا گرفتن گواهی مرخصی برای او برای ارایه به سفارت قانع کننده نیست که به او هم ویزا بدن خوشحال میشم پاسخ بدین
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
1- من چنین چیزی نشنیدم. البته بستگی به سایر شرایط هم دارد. مثلا اگر شما تنها با پسرتان زندگی میکنید احتمال دادن ویزا کمتر است. (معمولا به یک خانواده کامل به سختی ویزا میدهند)
2- این که نامه ای از مدرسه بگیرید که در آن تاریخ ابتدا و انتهای مرخصی اش مشخص باشد، سپس آن نامه را ترجمه کنید و ارائه بدهید شاید تا حدودی موثر باشد.
کلا دلیل سفر هم مهم است. چون الان دیگر فصل سفر توریستی نیست. به همین خاطر باید دلیلی ارائه کنید که مورد پسند باشد. مثلا شرکت در جشن عروسی یا فارغ التحصیلی اعضای خانواده در آلمان یا ...
1- من چنین چیزی نشنیدم. البته بستگی به سایر شرایط هم دارد. مثلا اگر شما تنها با پسرتان زندگی میکنید احتمال دادن ویزا کمتر است. (معمولا به یک خانواده کامل به سختی ویزا میدهند)
2- این که نامه ای از مدرسه بگیرید که در آن تاریخ ابتدا و انتهای مرخصی اش مشخص باشد، سپس آن نامه را ترجمه کنید و ارائه بدهید شاید تا حدودی موثر باشد.
کلا دلیل سفر هم مهم است. چون الان دیگر فصل سفر توریستی نیست. به همین خاطر باید دلیلی ارائه کنید که مورد پسند باشد. مثلا شرکت در جشن عروسی یا فارغ التحصیلی اعضای خانواده در آلمان یا ...
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ