13-10-2014, 12:53 PM
(26-08-2014, 09:43 AM)'ahmadpashaei' نوشته:کاردانیتون به درد ادامه تحصیل کشورهای دیگه معمولا نمیخوره و اگر قصدتون اینه باید از اول برای لیسانس بخونید که Mr-Voltage عزیز گفتن که خیلی گران تمام میشه و البته تحصیل کارشناسی معمولا اینجوریه در خارج از ایران. اما در جواب سوال دوم باید بگم خوب سوییس کوچک هست با کمی بیش از 41000 کیلومتر مربع وسعت (کمی کمتر از مجموع مازندران و گیلان با 43000 kmمربع) و 7.5 میلیون نفر جمعیت. چند دانشگاه و کالجم در هر کدوم از شهرهای بازل و زوریخ وجود داره که بازم Mr-Voltage دوتارو که رشته شمارو داره گفتن. فاصله دو شهر زوریخ و بازل هم حدود 90-85 کیلومتر هست. این لینک حاوی لیست و لینک دانشگاه های سوییس هست که میتونید تو سایتشون بگردین. وقتی سایت باز میشه زبان پیش فرض آلمانی هست طبعا، شما باید رو لینک En کلیک کنید که معمولا رو نوار بالای صفحه قرار داره.
سلام
بعد از مدتها به دقت پست شما رو خوندم. نمیدونستم که اصلا حواسم نبود که بنا نیست برای کارشناسی برم چون باید بعد از گرفتن کارشناسی و همینطور مدرک زبانم اقدام کنم. (یعنی برنامه ام اینه). اما چیزی که منو بفکر برده اینه که دیروز مدرس زبانم گفت که این دوره اگر فشرده طی بشه 2/5 الی 3 سال و اگر ترمیک طی بشه 4 سال طول میکشه. در لولهای پایین شاید بشه فشرده گذروند ولی با بالا رفتن حجم مطالب گرامری دیگه طی 3 هفته عملا غیر ممکنه.
بعد حساب کردم که من الان وارد 53 سالگی شدم و کارشناسیم در 55 سالگی تموم میشه اما زبانم حداقل در 56 سالگی.
ترسم از اینه که این سن رو هیچ دانشگاهی نه در سوئیس که در هیچ کشوری پذیرش نشه.
یه دانشگاه دقیقا در محل زندگی خواهرم پیدا کردم نزدیک لیختن اشتاین که همونطور که شما فرمودید رشته انفورماتیک داره.
اما نمیدونم با مسئله سن چطور برخورد خواهند کرد.
زیاد امیدوار نیستم.
بعد از مدتها به دقت پست شما رو خوندم. نمیدونستم که اصلا حواسم نبود که بنا نیست برای کارشناسی برم چون باید بعد از گرفتن کارشناسی و همینطور مدرک زبانم اقدام کنم. (یعنی برنامه ام اینه). اما چیزی که منو بفکر برده اینه که دیروز مدرس زبانم گفت که این دوره اگر فشرده طی بشه 2/5 الی 3 سال و اگر ترمیک طی بشه 4 سال طول میکشه. در لولهای پایین شاید بشه فشرده گذروند ولی با بالا رفتن حجم مطالب گرامری دیگه طی 3 هفته عملا غیر ممکنه.
بعد حساب کردم که من الان وارد 53 سالگی شدم و کارشناسیم در 55 سالگی تموم میشه اما زبانم حداقل در 56 سالگی.
ترسم از اینه که این سن رو هیچ دانشگاهی نه در سوئیس که در هیچ کشوری پذیرش نشه.
یه دانشگاه دقیقا در محل زندگی خواهرم پیدا کردم نزدیک لیختن اشتاین که همونطور که شما فرمودید رشته انفورماتیک داره.
اما نمیدونم با مسئله سن چطور برخورد خواهند کرد.
زیاد امیدوار نیستم.