17-10-2014, 11:33 AM
(13-10-2014, 12:53 PM)'fariba-1' نوشته:سلام
بعد از مدتها به دقت پست شما رو خوندم. نمیدونستم که اصلا حواسم نبود که بنا نیست برای کارشناسی برم چون باید بعد از گرفتن کارشناسی و همینطور مدرک زبانم اقدام کنم. (یعنی برنامه ام اینه). اما چیزی که منو بفکر برده اینه که دیروز مدرس زبانم گفت که این دوره اگر فشرده طی بشه 2/5 الی 3 سال و اگر ترمیک طی بشه 4 سال طول میکشه. در لولهای پایین شاید بشه فشرده گذروند ولی با بالا رفتن حجم مطالب گرامری دیگه طی 3 هفته عملا غیر ممکنه.
بعد حساب کردم که من الان وارد 53 سالگی شدم و کارشناسیم در 55 سالگی تموم میشه اما زبانم حداقل در 56 سالگی.
ترسم از اینه که این سن رو هیچ دانشگاهی نه در سوئیس که در هیچ کشوری پذیرش نشه.
یه دانشگاه دقیقا در محل زندگی خواهرم پیدا کردم نزدیک لیختن اشتاین که همونطور که شما فرمودید رشته انفورماتیک داره.
اما نمیدونم با مسئله سن چطور برخورد خواهند کرد.
زیاد امیدوار نیستم.
سلام والا بنظر من اگه برای پذیرش مدنظر دارید فکر نمی کنم دانشگاه ها محدودیت سنی داشته باشند من حداقل در فنلاند ندیدم ولی ویزا به شدت سخت گیری می شود اما در مورد شما که بالای 50 هستید بنظر شخصی من چون احتمالا مدارکی دارید که نشانگر اموال و کار دایمی در ایران هستید نظر مثبتی می دهم
بطور کلی اگر فرزندی دارید برای ایشان اقدام کنید و بعد از پیوستن به ایشان بنظر من برای ادامه تحصیل اقدام کنید که هم ریسک ریجکتی ویزا کم بشود و هم در اروپا میشه تا 25 واحد را بدون ثبت نام در دانشگاه به عنوان داوطلب ازاد گذراند بعد اپلای کرد البته من در مورد این کشور خاص دقیق اطلاع ندارم
بطور کلی اگر فرزندی دارید برای ایشان اقدام کنید و بعد از پیوستن به ایشان بنظر من برای ادامه تحصیل اقدام کنید که هم ریسک ریجکتی ویزا کم بشود و هم در اروپا میشه تا 25 واحد را بدون ثبت نام در دانشگاه به عنوان داوطلب ازاد گذراند بعد اپلای کرد البته من در مورد این کشور خاص دقیق اطلاع ندارم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]