29-10-2014, 01:24 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2014, 01:48 AM توسط morteza979.)
(28-10-2014, 10:51 AM)'hen' نوشته: سلام مرتضی جان
یه سوال دیگه :
اگه در حین تحصیل معافیت اقدام شه و معاف نشیم میتونیم دوباره بعد از تحصیل اقدام کنیم ؟ روی همین بیماری .
البته با توجه به توضیحاتی که دادید مشکل من حل شده اما این سوال شاید به درد دیگران بخوره .
تشکر از اطلاع رسانیتون
سلام [img]images/smilies/smile.gif[/img]
اینو دقیق نمیدونم .
بحث اینه که اگه معاف نشی پس مشمول خدمت به حساب میای و باید بعد از اتمام تحصیل اعزام بشی . اون وقت مثل حالتی میشه که فرد ( فارغ التحصیل ) تو کمیسیون رد میشه و باید اعزام بشه. فکر میکنم بعد از اعزامشون دوباره میتونن درخواست معاینه پزشکی بدن ؟! [img]images/smilies/undecided.gif[/img] . امیدوارم دوستانی که تو این زمینه اطلاعات بیشتری دارن راهنمایی کنن [img]images/smilies/smile.gif[/img]
فردا دارم میرم نظام وظیفه . اینو میپرسم ، اگه به جواب قاطعی رسیدم خدمتتون عرض میکنم .
اینو دقیق نمیدونم .
بحث اینه که اگه معاف نشی پس مشمول خدمت به حساب میای و باید بعد از اتمام تحصیل اعزام بشی . اون وقت مثل حالتی میشه که فرد ( فارغ التحصیل ) تو کمیسیون رد میشه و باید اعزام بشه. فکر میکنم بعد از اعزامشون دوباره میتونن درخواست معاینه پزشکی بدن ؟! [img]images/smilies/undecided.gif[/img] . امیدوارم دوستانی که تو این زمینه اطلاعات بیشتری دارن راهنمایی کنن [img]images/smilies/smile.gif[/img]
فردا دارم میرم نظام وظیفه . اینو میپرسم ، اگه به جواب قاطعی رسیدم خدمتتون عرض میکنم .
نقل قول:معافیت پزشکی حین تحصیلبراساس آیین نامه گذشته، چنانچه فردی در حال استفاده از معافیت تحصیلی بود به تقاضای معافیت پزشکی او رسیدگی نمی شد، مگر این که ترک تحصیل می کرد یا فارغ تحصیل می شد، اما در آیین نامه فعلی درباره نقص عضو یا بیماری هایی که مقطع تحصیلی در آن اثرگذار نیست، شخص می تواند تقاضای معافیت پزشکی کند.کمالی در این باره توضیح می دهد: برای نمونه می توان به شرط نمره چشم اشاره کرد که براساس آن، افراد لیسانس و بالاتر از آن باید نمره یک چشمشان 0.8 باشد تا بتوانند از این شرط معافیت بهره مند شوند.نکته اینجاست که در چنین مواردی، اگر شخص دیپلم بوده و مشغول تحصیل در دانشگاه باشد، اگر تقاضای معافیت پزشکی داشته باشد، به درخواست او رسیدگی نمی شود، اما در دیگر بیماری ها مانند قلب و عروق یا مغز و اعصاب که مقطع تحصیلی در آنها اثرگذار نیست، به درخواست افراد رسیدگی خواهد شد.