خیر چیزی نمی خوان. شما اگر در حال تحصیل باشین درخواست خروج از کشور خودتون رو برای شرکت در آزمون مثلا جیمت در یک بازه زمانی حدودا 20 روزه (بیشتر از اون فکر نمی کنم مجوز داده بشه مگر اینکه بخشی از اون مثلا در تعطیلات نوروز بیافته) به دانشگاه میدین و اگر دانشگاه تایید کنه یک معرفی نامه به نظام وظیفه میده (قبلش باید در وزارت علوم هم تاییدش کنید) که نظام وظیفه هم بر اساس اون از شما وثیقه میگیره و یک معرفی نامه دیگه ای به شما میده که ببرید به اداره گذرنامه و برای اون مقطع 20 روزه مجوز خروج می گیرین و بواسطه اون بتونید گذرنامه بگیرید. درست یادم نیست که نامه نظام وظیفه رو باید ابتدا به پلیس + 10 می بردید و تشکیل پرونده برای گذرنامه میدادین یا ابتدا به اداره گذرنامه (باید از مسوول صدور مجوز در نظام وظیفه یا هم که پلیس + 10 بپرسید). البته افرادی هم که در اونجا مشابه شما هستند مسیر دقیق رو می دونند. بعد از گرفتن گذرنامه یا به خارج میرین یا نمیرین و در هر دو حال وقتی نزدیک های اتمام مهلت 20 روزه باشه باید مراجعه کنید و مجوز رو باطل و وثیقه رو آزاد کنید.
(02-11-2014, 05:07 PM)'Madridista' نوشته: دوست عزیز اگر همونطور که گفتید به بهانه آزمون جی مت برم پاسپورت بگیرم، نظام وظیفه از من مدرکی نمی خواد که اثبات کنه من توی آزمون ثبت نام کردم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -