12-11-2014, 10:03 PM
(12-11-2014, 09:14 PM)'paradi3' نوشته: سلام
من رشتم برقه و الان تو دوره کاردانی ، ترم 2 هستم و میخوام ک رشتمو به کامپیوتر تغییر بدم ، آیا این امکان پذیره ک برای همین دوره ی کاردانی رشتمو تغییر بدم ؟ یا باید کاردانی رو بگیرم و برای کارشناسی رشتمو تغییر بدم ؟ (در ضمن از هنرستان وارد دانشگاه شدم*)
لطفا راهنماییم کنید ...[img]images/smilies/confused.gif[/img]
سلام. ببینید این تا حدی به سیاست دانشگاه هم بر میگرده ولی قانونا هر دانشجو میتونه در طول تحصیل under graduate یکبار رشته خودش رو تغییر بده و به رشته/شهرهای قبولی دیگه خودش بره. اما برای شما که از هنرستان رفتین و قبولیتون سخت نیست بهتره که دوباره برای کامپیوتر پذیرش بگیرین و بعد این واحدهاتون رو تطبیق بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم