15-11-2014, 01:18 PM
(15-11-2014, 12:04 PM)'solarita' نوشته: سلام
می خوام برای بورس سلام اپلای کنم ولی باید یه دعوتنامه از یکی از اساتید اون دانشگاه داشته باشم تا درخواستم بررسی بشه چی کار باید بکنم؟ آیا توو همون ایمیل اول درخواستم رو مطرح کنم مثلا بگم I'm intereted in cooperating in your research via Salam project یا همچین چیزی؟
اینم یه نمونه لینک از مدارک مورد نیاز:
https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=133737
Additional information
For PhD applicants for an Erasmus Mundus Action 2 Scholarship at the University of Göttingen the invitation letter from a professor (i.e. potential supervisor) who is working in the same scientific field is obligatory.
پ ن: رشته ای که میخوام براش اپلای کنم با رشته ی تحصیلی خودم متفاوته ولی خودش توضیح داده افرادی با مدرک من میتونن اپلای کنن.
شما در مرحله اول با استاد ارتباط برقرار می کنید و علاقه خودتون رو به کار ابراز می کنید. اگر بتونید ایشون رو متقاعد کنید که زمینه پژوهشی و تحصیلی شما مورد نیاز این پروژه هست و استاد هم تأیید کنند. ایشون خودشون برای طی کردن پروسه بهتون مدارک لازم رو میدن. خودتون هم می تونید پس از توافق بگید که همچین مرحله ای از مراحل اپلای هست و من باید این مدرک (دعوتنامه) رو داشته باشم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers