19-11-2014, 10:09 AM
اول اینکه وقت سفارت می گیرد سفارت به شما ایمیلی می فرسته که مدارک اصلی رو که می بایست با خودتون به مصاحبه ببرید رو اشاره کردن. مدارک تکمیلی هم که فکر می کنید به درد پرونده تون بخوره مشکلی نداره داشته باشین. هزینه حدودا 160 دلاری ویزا رو می بایست قبل از رفتن به مصاحبه پرداخت کرده باشین و حتی اگر از روش آنلاین وقت گرفته باشید و هزینه رو پرداخت کرده باشین بهتره رسید اون رو هم داشته باشید.
هزینه تفریبا 200 دلاری SEVIS فقط برای نفر اصلی (ویزای F1) هست و مشمول شما و احتمالا دخترتون که F2 به حساب میاین نمیشه و نیازی به پرداختنش ندارین.
اینکه دخترتون در ایران می مونند شانس ویزاتون رو خیلی زیاد می کنه و بعید می دونم سخت گیری کنند. مبلغ نامه بانکی کافی هست و می تونست حتی کمتر و در حدود 10 هزار دلار باشه. همین که مانده حساب هست کافیه و نیازی به گردش نیست.
نیازی نیست که الان اشاره کنید که بعدا قصد دارید دکترا بخونید. در مورد اینکه فرزند یک نظامی باشید هم بعید می دونم ازتون سوالی در این مورد بشه ولی اگر شد هم واقعیت رو بگین فکر نمی کنم روی ویزای همراه خیلی حساسیت از این نظر داشته باشند.
هزینه تفریبا 200 دلاری SEVIS فقط برای نفر اصلی (ویزای F1) هست و مشمول شما و احتمالا دخترتون که F2 به حساب میاین نمیشه و نیازی به پرداختنش ندارین.
اینکه دخترتون در ایران می مونند شانس ویزاتون رو خیلی زیاد می کنه و بعید می دونم سخت گیری کنند. مبلغ نامه بانکی کافی هست و می تونست حتی کمتر و در حدود 10 هزار دلار باشه. همین که مانده حساب هست کافیه و نیازی به گردش نیست.
نیازی نیست که الان اشاره کنید که بعدا قصد دارید دکترا بخونید. در مورد اینکه فرزند یک نظامی باشید هم بعید می دونم ازتون سوالی در این مورد بشه ولی اگر شد هم واقعیت رو بگین فکر نمی کنم روی ویزای همراه خیلی حساسیت از این نظر داشته باشند.
(18-10-2014, 04:42 PM)'روزبارانی' نوشته:سلام دوست عزیزممنونم که پاسخ مرا میدهیدمن حدود دو ماه است که ازدواج کرده ام. همسرم دانشجوی مستر در دانشگاه هاروارد می باشد. من در ایران دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و از ازدواج اولم هم یه دختر 8 ساله دارم. برای دیدار همسرم برای 22 اکتبر یعنی 30 مهر ماه 93(چند روز دیگر) از دبی وقت سفارت دارم. احتمال زیاد سفر اولم بیشتر از یک ماه نمی شود و به خاطر دخترم مجبورم برگردم.مدارکی که اماده کرده ام این هاست: I20 / ترجمه سند ازدواج / ترجمه شناسنامه دخترم (که فعلا در ایران میماند)/ bank statement به مبلغ 23 هزار دلار / عکس/ کپی فرم DS160 / رزومهچند سوال دارم:1- چقدر شانس گرفتن ویزا دارم؟2- اینکه دخترم در ایران است و من در سفر اول بعد از یک ماه بر میگردم شانس مرا افزایش میدهد؟3- مبلغی که در حسابم است به تاریخ سپتامبر 2014 می باشد و گردش مالی نیست، مشکلی ندارد؟4- این مبلغ کافی ست یا احتمالا زیاد است؟5- بگویم که میخواهم بعدا خودم هم برای دکتری اقدام کنم یا خیر؟6- احتیاج به فیش واریز حق سفارت و هم چنین SEVIS FEE هست یا نه؟7- شغل والدین هم تاثیری در دادن یا ندادن ویزا دارد یا نه؟ به عنوان مثال اگر کسی فرزند یک نظامی باشد تاثیر دارد یا خیر و اگر پرسیدند چه پاسخی باید بدهم؟ببخشید که سوالاتم زیاد شد اما خواهش میکنم زودتر به من پاسخ دهید چون مسافرم.با بی نهایت تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -