16-12-2014, 09:15 PM
(16-12-2014, 08:46 PM)'faran' نوشته: سلام من دانشجوی روزانه کارشناسی مهندسی صنایع ترم 2 هستم.معدل ترم قبلم 17.92 بوده و درحال تقویت زبان برای آزمون آیلتس هستم و در حال ثبت اختراعم و زبان ترکیه ای هم بلدم و درحال یادگیری زبان کره ای هستم.به نظرتون من شانس گرفتن فاند تو مقطع کارشناسی تو کشور کره جنوبی دارم؟یا باید برای ارشد اقدام کنم؟
چطوری میتونم با یک استاد مکاتبه کنم؟
لطفا راهنماییم کنین.
ممنون
وضعیت فاند در دورههای دکترا و به خصوص ارشد هم رقابتی هست. حالا دوره کارشناسی که جای خود دارد. به نظر من از همین شرایط تحصیل رایگان ایران استفاده کنید و به مقاطع بالا برسید، بعد میتونید در دوره های Graduate شرکت کنید. در این میان هم سعی کنید به آماده سازی نمرات زبان و GRE تلاش کنید.
پ.ن. اینطور برمیاد که رسانه های ما با نمایش فیلم و سریال کرهای بر مردم تأثیر گذاشته. کره کشوریه که به دلیل رشد بی نظیر شرکتهای الکترونیکی و خودرو سازی به ژاپن آینده تبدیل خواهد شد (منظور کشوری در سطح ژاپن). امیدوارم که این عوامل اقتصادی و میل به پیشرفت هم مد نظر داشته باشید، وگرنه در این مسیر سختی های زیادی میبینید که اگر اهداف کوتاه مدت و سطحی مد نظر باشید، به همان سرعت از میدان خارج میشوید.
پ.ن. اینطور برمیاد که رسانه های ما با نمایش فیلم و سریال کرهای بر مردم تأثیر گذاشته. کره کشوریه که به دلیل رشد بی نظیر شرکتهای الکترونیکی و خودرو سازی به ژاپن آینده تبدیل خواهد شد (منظور کشوری در سطح ژاپن). امیدوارم که این عوامل اقتصادی و میل به پیشرفت هم مد نظر داشته باشید، وگرنه در این مسیر سختی های زیادی میبینید که اگر اهداف کوتاه مدت و سطحی مد نظر باشید، به همان سرعت از میدان خارج میشوید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers