19-12-2014, 11:57 PM
پدر و مادر شما در گروه IR-5 قرار دارند که وابسته فوری به حساب میان و کارشون فکر می کنم تقریبا یک ساله درست بشه. اگر شما مجرد بودین بعد از اینکه پدر و مادرتون گرین کارت می گرفتن می تونستید از طریق ایشون در گروه F2 اقدام کنید که حدود 7 سال زمان میبره. ولی از اونجاییکه متاهل هستید اگر بخواهید از طریق پدر و مادر اقدام کنید می بایست صبر کنید تا سیتیزن بشن و بعد از گروه F3 اقدام کنید که علاوه بر زمان لازم برای سیتیزنی پدر و مادر، خودش هم 12 سال جداگانه زمان میبره. با این حساب بهتره به عنوان همون برادر/خواهر خواهرتون اقدام کنید (چون جنسیت خودتون رو اشاره نکردین برادر/خواهر نوشتم از نظر زمانی تفاوتی نداره) که گروه F4 میشه و حدود 13 سال زمان میبره.
در مورد پر کردن فرم درسته یک مقدار گنگ توضیح دادن. تا جایی که من متوجه شدم، خواهر شما که سیتیزن هستند برای هر وابسته مستقیم خودشون که میخوان اقدام کنند (شامل همسر، فرزند، برادر یا خواهر، پدر یا مادر) می بایست فرم جداگانه ای پر کنند چون هر کدوم از اینها در گروه های مختلفی قرار می گیرن و مدت زمان بررسی پرونده هاشون هم متفاوت هست ولی نیازی نیست که ایشون برای وابستگان وابسته خودشون (یعنی همسر و فرزندان احتمالی شما) هم فرم های جداگانه ای پر کنند و کل خانواده شما خواهی نخواهی در یک گروه (در اینجا F4 که مربوط به برادر/خواهرهاست) قرار می گیره و سرنوشت کل پرونده در یک زمان (حدود 13 سال بعد) مشخص میشه. در نتیجه هزینه مربوط به این پرونده شما همون 420$ دلار میشه. ولی اگر خواهرتون همزمان دارند برای پدر و مادرتون هم اقدام می کنند باید برای اونها هم فرم های جداگانه پر کنند و هزینه اونها رو هم جدا از پرونده شما پرداخت کنند.
در مورد پر کردن فرم درسته یک مقدار گنگ توضیح دادن. تا جایی که من متوجه شدم، خواهر شما که سیتیزن هستند برای هر وابسته مستقیم خودشون که میخوان اقدام کنند (شامل همسر، فرزند، برادر یا خواهر، پدر یا مادر) می بایست فرم جداگانه ای پر کنند چون هر کدوم از اینها در گروه های مختلفی قرار می گیرن و مدت زمان بررسی پرونده هاشون هم متفاوت هست ولی نیازی نیست که ایشون برای وابستگان وابسته خودشون (یعنی همسر و فرزندان احتمالی شما) هم فرم های جداگانه ای پر کنند و کل خانواده شما خواهی نخواهی در یک گروه (در اینجا F4 که مربوط به برادر/خواهرهاست) قرار می گیره و سرنوشت کل پرونده در یک زمان (حدود 13 سال بعد) مشخص میشه. در نتیجه هزینه مربوط به این پرونده شما همون 420$ دلار میشه. ولی اگر خواهرتون همزمان دارند برای پدر و مادرتون هم اقدام می کنند باید برای اونها هم فرم های جداگانه پر کنند و هزینه اونها رو هم جدا از پرونده شما پرداخت کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -