28-12-2014, 02:04 AM
(28-12-2014, 01:09 AM)'mohamadanvari' نوشته: سلام دوستان
من تازه به امریکا اومدم و در ایالت ایداهو ساکنم. من یه گوشی گلکسی نوت 2 دارن که آنلاک هستش و از کره خریدم. میخوام سیم کارت بگیرم. شما چه طرحی رو پیشنهاد میکنید. یکی از دوستان بهم پیشنهاد prepaid داد. خواستم از والمارت بگیرم اما بهم گفتن باید ماهانه 40$ بدی و اگر از این 40$ در ماه استفاده نکنی پولت سوخت میشه و به اعتبار ماه دیگه اضافه نمیشه!!!.
از اونجایی که من بیشتر از طریق انترنت با دوستان و خانواده در ارتباطم و از گوشی صرفا جهت موارد ضروری استفاده میکنم، ممنون میشم راهنماییم کنبد که از چه شرکتی وچه طرحی رو انتخاب کنم مقرون به صرفه و ارزون تر هستش.
ممنون
من در مورد نحوه آنتن دهی اپراتورها در آیداهو، اطلاعی ندارم ولی بنظرم شما میتونید از یکی از طرح های AT&T یا T-Mobile یا هر retailer ای که از GSM استفاده میکنه، استفاده کنید، چون سایر اپراتورها CDMA هستند و با گوشی شما سازگار نخواهد بود. ولی معمولا بین AT&T و T-Mobile (با توجه به تجربیات دوستان) AT&T از آنتن دهی بهتری برخوردار هست. میتونید طرح های مختلف اعتباری AT&T رو در اینجا نگاه کنید. از طرفی تا جایی که من اطلاع دارم، طرح های اعتباری یا همون PrePaid ها، اصطلاحا Roll over یا همون انتقال دقایق باقی مانده به ماه بعد رو ندارند.
پ.ن: من طرح های مختلف رو نگاه کردم و دیدم که همه بر پایه دقایق نامحدود هستند، یعنی عملا Roll over دیگه معنی نداره!
پ.ن: من طرح های مختلف رو نگاه کردم و دیدم که همه بر پایه دقایق نامحدود هستند، یعنی عملا Roll over دیگه معنی نداره!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.