(30-12-2014, 12:36 PM)'Andre' نوشته: ببینید روشهای زیادی وجود داره و اونایی که من میدونم همشون در نهایت به صفحه استاتید ختم میشن. یعنی دستکم برای یافتن اطلاعات تماس باید به صفحه استاد سر بزنید.مزیتی که دیدن صفحات دانشکده داره اینه که شما رو از پروژههای فعال باخبر میکنه که ممکنه هنوز مقاله ای در اون زمینه به چاپ نرسیده باشه. اگر هم از جستجوی مقالات استفاده می کنید به تاریخ ها توجه کنید. خیلی از اساتید در زمانی خاص به موضوع خاصی علاقه داشتند و تمام تمرکز آنها بروی آن موضوع بود ولی با توجه به نیاز به موضوع جدیدی روی آوردن که یک دلیل آن میتونه یافتن منابع مالی از مراجع دیگر باشه.
بله متوجه هستم که تمامی روشها در نهایت به صفحه ی خود استاد ختم میشه، و این مورد اجتناب ناپذیره. حرف من بیشتر سر این هست که همچین کسی نمی تونه دونه دونه ی دانشگاهها رو و لیست faculty , و صفحه ی تک تک اساتید دانشکده رو چک کنه تا در نهایت شاید یک نفر از بینشون در این زمینه کار کنه. چه بسا ممکنه خیلی از دانشکده های مهندسی اصلا در چنین زمینه ای اصلا فعالیت نداشته باشن.
منظورم امکان حذف کردن قسمت "جستجو و مراجعه به (به ترتیب) سایت دانشگاه، دانشکده، faculty" هست. وگرنه اگر بشه این افراد فعال در این زمینه ی خاص رو پیدا کرد، بحثی در چک کردن صفحه ی شخصیشون نیست...[img]images/smilies/smile.gif[/img]
منم یک مدت از keyword ، research interest , به اضافه ی پسوند خاص سایتهای دانشگاهی هر کشور استفاده میکردم، ولی متاسفانه متوجه شدم خیلی خیلی از صفحات اساتید رو جا میندازه و فقط تعداد محدودی رو میاره.
روشی رو که مایک عزیز اشاره کردن به نظر منطقی و راحتتر هست[img]images/smilies/smile.gif[/img]، و خودم هم برای مواردی ازش استفاده کردم.
بیشتر دنبال یک جستجویی مثل MS academic research هستم، که ظاهرا فقط همینه و همین و مشابهش نیست.
منظورم امکان حذف کردن قسمت "جستجو و مراجعه به (به ترتیب) سایت دانشگاه، دانشکده، faculty" هست. وگرنه اگر بشه این افراد فعال در این زمینه ی خاص رو پیدا کرد، بحثی در چک کردن صفحه ی شخصیشون نیست...[img]images/smilies/smile.gif[/img]
منم یک مدت از keyword ، research interest , به اضافه ی پسوند خاص سایتهای دانشگاهی هر کشور استفاده میکردم، ولی متاسفانه متوجه شدم خیلی خیلی از صفحات اساتید رو جا میندازه و فقط تعداد محدودی رو میاره.
روشی رو که مایک عزیز اشاره کردن به نظر منطقی و راحتتر هست[img]images/smilies/smile.gif[/img]، و خودم هم برای مواردی ازش استفاده کردم.
بیشتر دنبال یک جستجویی مثل MS academic research هستم، که ظاهرا فقط همینه و همین و مشابهش نیست.