(06-02-2015, 01:47 PM)'brusa1994' نوشته: سلام دوستان
من3 ترم از مقطع لیسانسم مونده،رشته خودم برق قدرت هستش،مدار منطقی و معماری کامپیوتر رو پاس کردم،و خیلی از درسامون با رشته کامپیوتر یکیه مثل مدار1-مدار2-الکترونیک-سیگنال-کنترل خطی و چندین درس دیگه؛میخام ارشد برم کامپیوتر-نرم افزار و بعدم اپلای برای phd در ایالات متحده.
3 تا سوال داشتم اول اینکه این تغییر چقد رشته برای من مشکل آفرینه؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]
با توجه به اینکه من احتمالا در ارشد هم 9 واحد دیگه پیش نیاز بخورم به خاطر تغییر رشته و اونام پاس شده به حساب میان.
دوم:من میتونم 2 درس از دروس کامپیوتر رو به عنوان دروس اختیاری بردارم،به نظر شما چه درسایی رو بردارم که به قولی پایه محسوب میشه و برای اساتید مهمه ؟
سوم:از یکی دونفر از دوستان شنیدم که باید مهارت های خودمونو به عنوان یه مهندس کامپیوتر نشون بدیم،مهارت هایی از قبیل مهندسی نرم افزار،سیستم عامل،و ...
سوالم اینه من چه فعالیت هایی داشته باشم که بتونم این موضوع رو در رزومه نشون بدم؟
کلا خودتون یا دوستانتون تجربه مشابهی داشتید؟
ممنون میشم نظر شما رو بدونم.
پ ن: من فارغ از رشته خودم برنامه نویسی اندروید رو به خوبی مسلط هستم،تا حالا هم برنامه هایی زیادی نوشتم منتها همه فارسی بودن،نمیدونم میشه استفاده کرد ازشون یا نه.[img]images/smilies/confused.gif[/img]
سلام
شما می خواین به کدوم شاخه کامپیوتر تغییر رشته بدید؟ درسهایی که گفتید با رشته معماری کامپیوتر یا کامپیوتر- سخت افزار مشترک هستند و برای کامپیوتر - هوش مصنوعی یا کامپیوتر- نرم افزار فقط معماری کامپیوتر و مدار مشترک هست اون هم تو مقطع لیسانس.
در کل با تغییر رشته میونه خوبی ندارند دانشگاهای خارجی ولی معماری کامپیوتر و رشته کامپیوتر سخت افزار دروس مشترکش با برق زیاده و کمتر این تغییر رشته به چشم میاد.
اگر برای نرم افزار می خواین تغییر رشته بدید این نغییر رشته یکم به چشم میاد و می تونه واستون مشکل ساز باشه، دروسی که می تونید بخونید سیستم عامل، پایگاه داده، ساختمان داده، مهندسی نرم افزار،طراحی الگوریتم ها، برنامه نویسی برای این شاخه لازمه و از همه مهمتر دروس کنکوری این رشته رو از سایت سنجش در بیارید و مطالعه کنید برای کنکور. و برای سوال آخرتون فعالیت منظور کارهای پژوهشی هست؟ که پیشنهاد می کنم وقتی ارشد قبول شدید برید دنبالش که روال کار دستون اومده باشه، در رشته کامپیوتر کارهای پژوهشی زیادی وجود داره مثل بهینه سازی الگوریتم ها( پایه ریاضیات و برنامه نویسی و ساختمان داده و طراحی الگوریتم قوی لازمشه) یا کار روی ربات های هوشمند(آشنایی به هوش مصنوعی و الگوریتم ها هوشمند و بعضا یادگیری ماشین لازمشه و بازم برنامه نویسی قوی)، شرکت در تیم های مسابقات رباتیک که بازم برنامه نویسی خوب لازمشه. و ...
موفق باشید
شما می خواین به کدوم شاخه کامپیوتر تغییر رشته بدید؟ درسهایی که گفتید با رشته معماری کامپیوتر یا کامپیوتر- سخت افزار مشترک هستند و برای کامپیوتر - هوش مصنوعی یا کامپیوتر- نرم افزار فقط معماری کامپیوتر و مدار مشترک هست اون هم تو مقطع لیسانس.
در کل با تغییر رشته میونه خوبی ندارند دانشگاهای خارجی ولی معماری کامپیوتر و رشته کامپیوتر سخت افزار دروس مشترکش با برق زیاده و کمتر این تغییر رشته به چشم میاد.
اگر برای نرم افزار می خواین تغییر رشته بدید این نغییر رشته یکم به چشم میاد و می تونه واستون مشکل ساز باشه، دروسی که می تونید بخونید سیستم عامل، پایگاه داده، ساختمان داده، مهندسی نرم افزار،طراحی الگوریتم ها، برنامه نویسی برای این شاخه لازمه و از همه مهمتر دروس کنکوری این رشته رو از سایت سنجش در بیارید و مطالعه کنید برای کنکور. و برای سوال آخرتون فعالیت منظور کارهای پژوهشی هست؟ که پیشنهاد می کنم وقتی ارشد قبول شدید برید دنبالش که روال کار دستون اومده باشه، در رشته کامپیوتر کارهای پژوهشی زیادی وجود داره مثل بهینه سازی الگوریتم ها( پایه ریاضیات و برنامه نویسی و ساختمان داده و طراحی الگوریتم قوی لازمشه) یا کار روی ربات های هوشمند(آشنایی به هوش مصنوعی و الگوریتم ها هوشمند و بعضا یادگیری ماشین لازمشه و بازم برنامه نویسی قوی)، شرکت در تیم های مسابقات رباتیک که بازم برنامه نویسی خوب لازمشه. و ...
موفق باشید
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»