27-02-2015, 12:49 AM
(26-02-2015, 10:44 PM)'kamranrostami' نوشته: با سلام...من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر (نرم افزار ) دانشگاه ارومیه هستم....معدل کل من بالای 16 است....
با توجه به این که زبان انگلیسی رو از خیلی وقت پیش خوندم حتما نمره ی تافل و جی ار ای مورد نیاز رو خواهم گرفت....
چندتا سوال داشتم...<<می خوام از دانشگاه های آمریکا پذیرش <<فول فاند>> بگیرم>>
1:چه کارهایی دیگه ای می تونم بکنم تا احتمال بورس گرفتنم رو بیشتر کنم؟
2:آیا اگه معدلم الف باشه و آزمون های زبان و جی ار ای رو خوب بدم برای بورس کامل گرفتن کافیه؟
3:آیا سوابقی مثل تدریس زبان انگلیسی در شانس بورس من تاثیر میزاره؟
4:اگه در طول مقطع کارشناسی TA یک یا دو کتاب بوده باشی امتیاز محسوب میشه؟ یا اصلا میشه برای بورسی که به TA ها میدن درخواست داد؟
قبل از هر چیز شما بهتر بود تعیین میکردید که چه مقطعی رو مد نظر دارید. با در نظر گرفتن اطلاعاتی که شما به اشتراک گذاشتید، برای آمریکا شما میتونید هم به طور مستقیم برای PhD اپلای کنید و هم برای Master. نمرات بالای GRE و TOEFL دستکم بیانگر این خواهد بود که شما مشکلی با بیان و ارائه مطالبی که پیش از این یاد گرفتید به زبان انگلیسی نخواهید داشت و بعضی از دانشگاهها مثل Kansas این مسأله رو برای شرایط بورسیه در نظر گرفتن (البته فکر کنم معدل هم هست). پس تلاش کنید که نمره ی مناسبی رو کسب کنید. معدل بالا به مراتب از سایر موارد مهم تره، چه بسا اگر معدل بالای 18 داشته باشی به تمام مواردی از جمله TA بودن در دوره کارشناسی و یا تدریس زبان انگلیسی ارجعیت داره (توجه کنید که تدریس زبان انگلیسی تأثیر خاصی به طور مستقیم بر پذیرش شما نداره، مگر اینکه از تجربه اون در آزمونها استفاده کنید). با تمام این تفاسیر شما میتونید برای مقطع ارشد و یا دکترا اقدام کنید، اما ممکنه به طور کامل از طرف دانشگاه کمک هزینه دریافت نکنید.
از آنجایی که اشاره کردید که به کمک هزینه کامل نیاز دارید در اینصورت من نظرم رو در زیر مینویسم:
قبل از هر چیز آماده سازی مواردی مثل نمرات زبان و GRE دستکم چند ماهی زمان میبره، مگر اینکه خیلی آماده باشید. بهتره که چشم اندازی برای تحصیل دوره ارشد در ایران و یا هر کشوری که براتون کمترین هزینه رو داشته باشه و داری امکان پیشرفت باشه رو داشته باشید(کشورهای اروپایی مناسبند، شرایطش رو در این انجمن پرس و جو کنید). دیگر اینکه چون رشتتون نرم افزاره دانستن و مهارت در کدینگ زبانهای مختلف براتون یک Asset حساب میشه. به نظرم پروژههای عملی و سوابق کاری مرتبط هم میتونه تأثیر گذار باشه حتی اگر در حد طراحی وبسایت های معمولی باشه. با اتمام دوره ارشد، کسب پیش نیاز ها و ارائه چند مقاله با کیفیت میتونید به ادامه تحصیل در دانشگاههای معتبر امیدوار باشید. به مرحله ای رسیدید که میتونید تصمیم بگیرید و برنامه ریزی کنید. با در نظر گرفتن مواردی که مطرح کردم و برنامه ریزی شانص خوبی خواهید داشت.
از آنجایی که اشاره کردید که به کمک هزینه کامل نیاز دارید در اینصورت من نظرم رو در زیر مینویسم:
قبل از هر چیز آماده سازی مواردی مثل نمرات زبان و GRE دستکم چند ماهی زمان میبره، مگر اینکه خیلی آماده باشید. بهتره که چشم اندازی برای تحصیل دوره ارشد در ایران و یا هر کشوری که براتون کمترین هزینه رو داشته باشه و داری امکان پیشرفت باشه رو داشته باشید(کشورهای اروپایی مناسبند، شرایطش رو در این انجمن پرس و جو کنید). دیگر اینکه چون رشتتون نرم افزاره دانستن و مهارت در کدینگ زبانهای مختلف براتون یک Asset حساب میشه. به نظرم پروژههای عملی و سوابق کاری مرتبط هم میتونه تأثیر گذار باشه حتی اگر در حد طراحی وبسایت های معمولی باشه. با اتمام دوره ارشد، کسب پیش نیاز ها و ارائه چند مقاله با کیفیت میتونید به ادامه تحصیل در دانشگاههای معتبر امیدوار باشید. به مرحله ای رسیدید که میتونید تصمیم بگیرید و برنامه ریزی کنید. با در نظر گرفتن مواردی که مطرح کردم و برنامه ریزی شانص خوبی خواهید داشت.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers