09-03-2015, 12:17 AM
(08-03-2015, 10:23 AM)'blueroze' نوشته:سلام دوستان.من میخوام واسه دکترا اقدام کنم و همسرم می خواد dependمن شه و قصد ادامه تحصیل نداره.ببخشید می خواستم بدونم اگر خانم ویزای f1بگیره و اقا f2 (با توجه به اینکه کسی که ویزای f2 داره اجازه کار نداره) ایا راهی هست که به صورت قانونی بتونه کار کنه یا اصلا غیر ممکنه؟
همسرم دکترای عمران داره احتمال اینکه بتونه اونجا کار پیدا کنه و ویزاشو تغیر بده به ویزا کار هست؟یا اینکه کار مشکل و غیر ممکنی ایست؟
سلام. همسر شما مادامی که ویزای F-2 رو داشته باشند، طبق قوانین مجاز به کار کردن در امریکا نیستند ولی اگر بتونند کارفرمایی پیدا کنند که اصطلاحا اسپانسر ایشون بشه و برای ایشون درخواست ویزای H-1 بده، بله میتونند ویزاشون رو از F-2 به H-1 تغییر داده و کار کنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.