(12-03-2015, 05:14 AM)'sami-sob' نوشته: سلام،و با تشکر از جواب سوال قبلی
شما درجواب قبلی گفتین که در حوزه مستر(ارشد)در کشورهای اروپایی زبان انگلیسی هست و نیازی به گرفتنgreنیست...آیا من با معدل۱۷.۶۶و با توجه به این که تسلط نسبتا خوبی که به انگلیسی دارم بهتر است درخواست خودم را برای دانشگاه های اروپایی بفرستم یا آمریکایی؟!؟در دانشگاه چه کشورهایی شانس پذیرش بیشتری دارم؟؟
با تشکر
توصیه من به شما اینه که با توجه به اینکه گرفتن فاند دشوار هست مستر خودتون رو در یکی از کشورهای اروپایی که تحصیل در آنها رایگان هست ادامه بدید و بعد برای دکتری امریکا یا کانادا اقدام کنید.ولی باز تاکید می کنم که امتحان GRE شرکت کنید نمره بالا در این امتحان رزومه شما رو قوی تر می کنه حتی اگه دانشگاه GRE رو لازم ندونه.
برای اطلاع از جزئیات سوال خودتون رو در تاپیک مرتبط مطرح کنید که پاسخ مناسب رو هم دریافت کنید.
کشورهایی مثل اتریش، آلمان، فنلاند توصیه های من به شما هستند.با فرض اینکه مبلغ 10000 یورو برای هزینه 1سال زندگی با خودتون داشته باشید.
موفق باشید/
برای اطلاع از جزئیات سوال خودتون رو در تاپیک مرتبط مطرح کنید که پاسخ مناسب رو هم دریافت کنید.
کشورهایی مثل اتریش، آلمان، فنلاند توصیه های من به شما هستند.با فرض اینکه مبلغ 10000 یورو برای هزینه 1سال زندگی با خودتون داشته باشید.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»