(07-12-2011, 10:01 AM)Pejman نوشته: محسن جان دوستانی که در دانشگاه های سراسری روزانه تحصیل کرده اند، به دلیل اینکه از تحصیل رایگان استفاده کرده اند، بعد از فارغ التحصیلی مدرک بهشون داده نمی شه تا زمانی که یا معادل سالهای تحصیلشون پول مدرک رو بپردازند و یا معادل سالهای تحصیل از فارغ التحصیلیشون بگذره (البته برای افرادی که مناطق دو و سه بودند، دو و سه برابر مدت تحصیل). نرخ های هر سال هم که تو فایل هایی که آیدا گذاشته هست.
در واقع عنوان رسمی اش تعهد خدمت آموزش رایگان هست و یعنی اینکه کسی که رایگان تحصیل کرده باید معادل سالهای تحصیلش برای کشورش خدمت کنه و بعد اصل مدرک و ریزنمرات رسمی رو بهش می دند. برای کسی که زودتر از این زمان مدرکش رو می خواد، باید این پول تحصیل رایگان پرداخته بشه.
سلام ببخشید چندتا سوال ازتون دارم
پس کسانی که دانشگاه ازاد درس خوندن برای ازاد کردن مدرکشون نباید پول پرداخت کنن؟اصلا ازاد کردن مدرک یعنی همون که فارغ التحصیل میشیم میریم فارغ التحصیلان درخواست مدرک میکنیم و بعد از ی سری از مراحل که انجام میدیم مثل فرستادن تاییدیه تحصیلی براشون وغیره بعد از چند ماه مدرکمونو میدن؟من میخوام برای بورسیه خارج از ایران اقدام کنم رشتم معماری دانشگاه ازاد بودم میشه راهنماییم کنید؟ممنون