21-03-2015, 11:28 PM
(19-03-2015, 06:56 PM)'پويان' نوشته: درود
من ليسانس مکانيک شريف ( البته با معدل بسيار پايين) دارم و قصد دارم براى جبران ارشد رو هم همينجا بخونم و بعدش براى پذىرش در رشته mba اقدام کنم کنم. يه سوال اساسى اينه که آيا براى اين رشته کمک هزينه مالى داده ميشه يا نه؟ چون بسيار شنيدم که نميدن.درضمن ميخواستم بدونم از زمانى که من براى تحصيل وارد آمريکا ميشم حدودن چه مدت طول ميکشه تا من بتونم گرين کارت بگيرم و به ايران سفر کنم؟ (درمورد کانادا چطور)
آمريکا راحت تر اقامت ميده يا کانادا؟
سپاس از پاسختون
سوال اول شما در مورد گرفتن کمک هزینه به این موضوع مرتبط نیست. میتونید سوال رو در موضوع مناسب مطرح کنید تا دوستان پاسخ بدند.
شما در طول تحصیل نمیتونید در امریکا گرین کارت بگیرید. اگر به پستهای اول همین موضوع مراجعه کنید، میبینید که گرفتن گرین کارت به چه صورت هست. با فرض این که تحصیل شما دو سال طول بکشه و بلافاصله کار پیدا کنید و شرکتی که براش کار میکنید بلافاصله برای شما درخواست گرین کارت کنه، حدود ۴ سال طول خواهد کشید که بعد از ورود به امریکا گرین کارت بگیرید.
شرایط دریافت اقامت در کانادا کاملا متفاوته. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کانادا میتونید به انجمن مهاجرت به کانادا مراجعه کنید.
شما در طول تحصیل نمیتونید در امریکا گرین کارت بگیرید. اگر به پستهای اول همین موضوع مراجعه کنید، میبینید که گرفتن گرین کارت به چه صورت هست. با فرض این که تحصیل شما دو سال طول بکشه و بلافاصله کار پیدا کنید و شرکتی که براش کار میکنید بلافاصله برای شما درخواست گرین کارت کنه، حدود ۴ سال طول خواهد کشید که بعد از ورود به امریکا گرین کارت بگیرید.
شرایط دریافت اقامت در کانادا کاملا متفاوته. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کانادا میتونید به انجمن مهاجرت به کانادا مراجعه کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.