23-03-2015, 06:36 PM
(22-03-2015, 12:05 AM)'h-beh' نوشته: با سلام و تشکر فراوان از کمکت andre
-خب بهتره سوالمو اینطوری تکمیل کنم با این شرایط کارشناسی و زبان (تنها تافل با توجه به اشتغال و لزوم آن و عدم وقت مناسب برای جی ار ای!!)امکان گرفتن فاند در حدود پوشش ادامه تحصیل برای من در کجاها و چه رنکی امکان پذیره؟آیا ارشد گذرانده شده امتیازی در رزومه بنده برای مستر دوباره ایجاد میکنهـ؟(آیا فاند برای ریسرچ بیس بیشتر مورد انتظاره؟ همونظور که گفتم بیشتر اهل کار هستم تا تحقیق!!)
-دوم اینکه آیا با ارشد آموزش محور امکان اخذ پذیرش و فاند در همان حد کفاف بدون توجه به رنکینگ وجود داره؟ب توجه به معدل نه چندان مناست بنده!!موردی بوده؟با چ شرایطی؟
ممنونم بازم
خدمتتون عرض شود که شما قبل از هر چیز باید یک سری مسائل رو برای خودتون روشن کنید که تنها خودتون میتونید تصمیم نهایی رو مورد اونا داشته باشید:
1- برای ارشد می خواهید اقدام کنید یا دکترا
2- اگر برای ارشد می خواهید اقدام کنید، می خواهید که از مدرک ارشد فعلیتون استفاده کنید یا خیر.
1- برای ارشد می خواهید اقدام کنید یا دکترا
2- اگر برای ارشد می خواهید اقدام کنید، می خواهید که از مدرک ارشد فعلیتون استفاده کنید یا خیر.
گرفتن پذیرش از یک طرف و گرفتن ویزا از طرف دیگر. برای اینکه راجع به رشته ارشد خودتون مطمئن بشید و تصمیم نهایی رو بگیرید، این تاپیک رو ببینید. راجع به سایر سوالاتتون، منابع مالی که برای شما در نظر گرفته میشن معمولاً به اشکال مختلفی هستند و در اکثر موارد عملی ترین کارها به کارهای آزمایشگاه و TA بر میگرده، این تاپیک را ببنید.
نظر شخصی: اینطور که به نظر میرسه تا اندازهای برای ادامه تحصیل در خارج از کشور با ابهام مواجه شدید، پیشنهاد من اینه که چندین کشور رو برای ادامه تحصیل در نظر بگیرید. در بعضی کشورا برای دکترا و در بعضی کشورها برای ارشد اقدام کنید. صلاحدید خودتونه که مدرک ارشد رو ارائه کنید یا خیر. چرا که سوای مسائل پذیرش نگرانی برای امر ویزا نیز وجود داره. اگر برای دوره ارشد اقدام میکنید، کمک هزینه ها به مراتب کمرنگ تر هستن و باید این مسأله را هم در نظر بگیرید که قسمتی از هزینه ها رو خودتون تقبل کنید. اگر با هزینه ها مشکل ندارید یا دستکم مشکل جدی ای ندارید، یکی از کشورهای اروپایی رو برای این مقطع در نظر بگیرید و پس از موفقیت در اروپا، در صورت تمایل برای دوره بعدی به آمریکای شمالی و یا استرلیا بروید.
نظر شخصی: اینطور که به نظر میرسه تا اندازهای برای ادامه تحصیل در خارج از کشور با ابهام مواجه شدید، پیشنهاد من اینه که چندین کشور رو برای ادامه تحصیل در نظر بگیرید. در بعضی کشورا برای دکترا و در بعضی کشورها برای ارشد اقدام کنید. صلاحدید خودتونه که مدرک ارشد رو ارائه کنید یا خیر. چرا که سوای مسائل پذیرش نگرانی برای امر ویزا نیز وجود داره. اگر برای دوره ارشد اقدام میکنید، کمک هزینه ها به مراتب کمرنگ تر هستن و باید این مسأله را هم در نظر بگیرید که قسمتی از هزینه ها رو خودتون تقبل کنید. اگر با هزینه ها مشکل ندارید یا دستکم مشکل جدی ای ندارید، یکی از کشورهای اروپایی رو برای این مقطع در نظر بگیرید و پس از موفقیت در اروپا، در صورت تمایل برای دوره بعدی به آمریکای شمالی و یا استرلیا بروید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers