10-04-2015, 11:29 PM
(10-04-2015, 11:01 PM)'امیر صداقت دوست' نوشته: سلام به تمام دوستان خوبم. ممنون بابت راهنمایی های خوبتون.
سوالی که من داشتم اینه که یه نفر متاهل باید برای صدور I-20 همسر به دانشگاهی که در اون پذیرفته شده درخواست بده یا کلا خود دانشگاه بصورت خودکار برای یک فرد متاهل یک I-20 برای همسر طرف هم صادر می کنه.
ممنون
روند کار این هست که زمانی که شما به دانشگاه درخواست صدور I20 رو میدی، دانشگاه از شما سوال خواهد کرد (از طریق فرم هایی که معمولا دارند) که آیا dependant هم همراه شما هست یا خیر و اینکه آیا ایشون میخواد با شما بیاد امریکا یا نه. اگر چنین سوالی دانشگاه از شما نپرسیده، مشکلی نیست، میتونید با دانشگاه تماس گرفته و درخواست صدور I20 برای همسرتون هم بدید (معمولا بعدش از شما مدارک ازدواج و ... رو خواهند خواست)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.