11-04-2015, 09:40 PM
(11-04-2015, 09:22 AM)'mojtaba16' نوشته: با سلام
می خواستم برای پاییز 2016 برای یه دانشگاهی اقدام کنم
می خواستم زودتر با استاد اونجا مکاتبه داشته باشم و در مورد کارهام باهاش صحبت کنم و بگم اگه می شه برای 2016 پذیرش بگیرم
مشکلم اینه که نیمدونم تو نامه چی بنویسم
اگه میشه یکم راهنماییم کنین
به نظر من از آنجایکه واسه پاییز 2015 اساتید هنوز مطمئن نیستند چند تا دانشجو خواهند داشت (منظور اینه که تا دانشجو نره و ثبت نام نکنه، دانشجوی رسمی به حساب نمیاد و در وضعیت فعلی تعداد کسایی که پذیرش گرفتن و پذیرششون رو اکسپت کردن ملاک تعداد دانشجویانشون سال آینده نیست)، به طور دقیق راجع به ظرفیت خالیشون اطلاع نخواهند داشت. در چنین حالتی نمیتونن راجع به پذیرش شما در پاییز 2016 حرف خاصی بزنند. دیگر اینکه چون فاصله زیادی تا ددلاین زمان اپلای برای پاییز 2016 وجود داره و دانشجوی علاقه مند ممکنه به سمت دانشگاهها دیگه جذب شه و یا کلاً از ادامه تحصیل منصرف بشه، اساتید ممکنه نظر درستی راجع به پذیرش بهتون ندن. البته تمام مسائلی که عرض کردم نظر منه و من نمیتونم به طور یقین از طرف جامعه اساتید دانشگاه سخن بگم. پیشنهاد میشه که فعلاً دست نگه دارید و بگذارید پاییز 2015 شروع بشه و بعد می توند کم کم کارا رو شروع کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers