12-04-2015, 12:36 PM
بسته به اینکه در چه ماهی از سال 2008 برای شما تشکیل پرونده داده باشین بین شش ماه تا یک سال و نیم دیگه زمان میبره تا نوبت پرونده شما بشه. در حال حاضر، پرونده های این گروه تا جولای 2007 بررسی شدن و در نتیجه اگر پرونده تون مربوط به اوایل 2008 بوده باشه حدود 6 ماه دیگه نوبت پرونده شما میشه.
در ویزا بولتن جلوی ردیف F1 می تونید ببینید کی به تاریخ پرونده شما می رسند. این ظرفیت ها رو اداره مهاجرت و سازمان وابسته اش به صورت سالانه تعیین می کنند و وکیل کار خاصی برای اینکه زودتر نوبت شما بشه نمی تونه انجام بده.
در ویزا بولتن جلوی ردیف F1 می تونید ببینید کی به تاریخ پرونده شما می رسند. این ظرفیت ها رو اداره مهاجرت و سازمان وابسته اش به صورت سالانه تعیین می کنند و وکیل کار خاصی برای اینکه زودتر نوبت شما بشه نمی تونه انجام بده.
(12-04-2015, 08:32 AM)'Aksimon' نوشته: سلام من فرزند پسر مجرد بالاى ٢١ سال هستم از سال ٢٠٠٨ مادرم از طريق گرين كارت برام اقدام كردن و بعد از اينكه سيتيزن شدن پرونده من F1 شد ولى هنوز بعد از گذشت ٧ سال ويزاى من در نيومده ميخواستم بدونم نظر شما چيه؟ چقدر طول خواهد كشيد آيا لازمه كه من وكيل بگيرم؟ و وكيل ميتونه كمكى كنه به روند سريعتر شدنش؟ ممنونم از پاسخ
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -