(12-04-2015, 12:58 PM)'sami1659' نوشته: سلام
من کارشناسی مهندسی کامپیوتر-سخت افزار با معدل 12.40 از صنعتی اصفهان و کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 17.09 دارم ، یک مقاله ISI از پایان نامه ام دارم ، سطح زبانم متوسطه اما امتحان ندادم ، برای گرفتن فاند در دکتری با توجه به شرایطی که دارم امیدی هست؟ در چه کشوری؟
سلام
دانشگاهای خوبی درس خوندید، ولی معدل کارشناسی شما خیلی پایین هست که انتخاب های شما رو محدود می کنه، نمی دونم تو مقطع ارشد تا چه اندازه کار پژوهشی انجام دادید اطلاعاتی که دادید کم هست. اما به نظرم بهترین کار برای شما اینه که نمره زبان بالایی بگیرید و امتحان GRE هم شرکت کنید، نمره GRE برای دانشگاهای آمریکا مهم هست.
پس بهتره نمره بالا در امتحاناتی که گفتم به دست بیارید و برای دانشگاهای امریکا اقدام کنید، اگه بتونید تو یکی از دانشگاها حمایت یه استاد هم داشته باشید شانستون می تونه خوب باشه.
موفق باشی/
پ.ن: در صورتی که نمره زبان و از جمله GRE بالایی کسب کنید آمریکا می تونه مناسب باشه(دانشگاهای متوسطش)، کشورهای اروپایی مثل هلند، آلمان هم گزینه های خوبی هستند که پذیرش در مقطع دکتری در این کشورها به منزله دریافت حقوق هم هست و شما نیازی به فاند نداری، حقوقی که دریافت می کنید برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه.
دانشگاهای خوبی درس خوندید، ولی معدل کارشناسی شما خیلی پایین هست که انتخاب های شما رو محدود می کنه، نمی دونم تو مقطع ارشد تا چه اندازه کار پژوهشی انجام دادید اطلاعاتی که دادید کم هست. اما به نظرم بهترین کار برای شما اینه که نمره زبان بالایی بگیرید و امتحان GRE هم شرکت کنید، نمره GRE برای دانشگاهای آمریکا مهم هست.
پس بهتره نمره بالا در امتحاناتی که گفتم به دست بیارید و برای دانشگاهای امریکا اقدام کنید، اگه بتونید تو یکی از دانشگاها حمایت یه استاد هم داشته باشید شانستون می تونه خوب باشه.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»