12-04-2015, 08:47 PM
(12-04-2015, 12:58 PM)'sami1659' نوشته: سلام
من کارشناسی مهندسی کامپیوتر-سخت افزار با معدل 12.40 از صنعتی اصفهان و کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 17.09 دارم ، یک مقاله ISI از پایان نامه ام دارم ، سطح زبانم متوسطه اما امتحان ندادم ، برای گرفتن فاند در دکتری با توجه به شرایطی که دارم امیدی هست؟ در چه کشوری؟
سلام
معدل کارشناسی شما خیلی کمه و تنها راه جبرانش نمرات تافل و GRE بالا برای کشور امریکاست. در مورد کانادا نظری نمیتونم بدم ممکنه موفق بشید اما کانادا به معدل خیلی حساسیت نشون میدن. با این وجود استثنا همیشه هست. اگر بتونید نمرات زبان بالا مثلا تافل بالای 100 و GRE بالای 315 و خودتون رو به اساتید علاقمند نشون بدید بعید نمیدونم که بتونید از آمریکا هم فاند بگیرید. ولی باید برای این معدل فکری داشته باشید.
معدل کارشناسی شما خیلی کمه و تنها راه جبرانش نمرات تافل و GRE بالا برای کشور امریکاست. در مورد کانادا نظری نمیتونم بدم ممکنه موفق بشید اما کانادا به معدل خیلی حساسیت نشون میدن. با این وجود استثنا همیشه هست. اگر بتونید نمرات زبان بالا مثلا تافل بالای 100 و GRE بالای 315 و خودتون رو به اساتید علاقمند نشون بدید بعید نمیدونم که بتونید از آمریکا هم فاند بگیرید. ولی باید برای این معدل فکری داشته باشید.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull