24-04-2015, 08:51 PM
(24-04-2015, 12:32 PM)Andre نوشته:با اطلاعاتی که شما به اشتراک گذاشتین اینطور متوجه شدم که شما کارشناسی مهندسی عمران دارین با معدل 12.84. درسته!؟در اینصورت باید خدمتون عرض کنم که معدل شما بسیار پایینه و شما در باید تنها به پذیرش فکر کنید و با این معدل به نظر کار خیلی سختی میاد که بتونید تیم پذیرش رو راضی کنید که دانشجوی فعالی هستید. توجه کنید که کمک هزینه ها برای مقطع ارشد در حالت کلی به اندازه کافی سخت هست و این معدل هم با آن سختی اضافه کنیم کار مشکل تر خواهد شد. از طرفی چون سابقه پژوهشی هم ندارین به مراتب کارتون سخت تر میشه. توجه کنید امید خودتون رو از دست ندید و اقدام کنید. اینها تنها نظرات منه بر اساس مشاهداتی که تا امروز داشتم، تلاش و پیگیری رمز موفقیته. پیشنهاد میشه که اگر توانایی مالی دارین برای مقطع ارشد در کشورهایی که هزینه پایینی دارن اقدام کنید، مثل فنلاند. برای اطلاعات بیشتر از انجمن فنلاند بازدید کنید.
موفق باشید.
خیلی ممنون از جواب و راهنماییتون،راستش خودمم به همین نتیجه رسیدم وبه همین خاطر امیدی به گرفتن فاند ندارم و مجبورم که به هزینه خودم درس بخونم. سوالم اینه که پذیرش بدون فاند رو از دانشگاه اروپایی یا کانادایی یا آمریکایی میتونم بگیرم یا نه؟یعنی شانس پذیرشم خیلی پایینه یا نه، میتونم بگیرمش؟ من میتونم سالانه 60 تومن هزینه کنم. و به عنوان سوال دوم : میتونم کار پاره وقت پیدا کنم ؟مثل کار در کتابخونه و بوفه دانشگاه یا کار در خارج دانشگاه. بازم ممنون از لطفتون که راهنمایی میکنین.